ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν με φλερτάρουν οι άνδρες στην Κύπρο»

Είναι από τις νέες αφίξεις στην κυπριακή τηλεόραση και έχει γίνει πολύ αγαπητή στο κοινό με το ρόλο της στο «Ζωή» μου! Η Κατερίνα Γερονικολού έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεώρες» και μίλησε για όλα! 

Μετά από αρκετούς μήνες στην Κύπρο ποια είναι η εμπειρία σου;
Είναι μια ευχάριστη τρέλα να πρέπει να πάρεις το αεροπλάνο για να πας στη δουλειά σου. Πλέον έχουμε βρει τους ρυθμούς μας, έχουμε αγαπηθεί και έχουμε αγαπήσει αυτή τη σειρά. Είμαστε περίπου στα μέσα της δουλειάς αυτή και είναι μια πολύ ευχάριστη και πολύτιμη συνεργασία.

Πως τα καταφέρνεις όλα; Και θέατρο στην Αθήνα και σειρά στην Κύπρο;
Προσπάθεια, επιμονή, κέφι, χαρά και όλα αυτά μαζί.

Θα το έκανες πάλι;
Στη δουλειά μας υπάρχουν περίοδοι που η κατάσταση είναι έτσι, αλλά και άλλες περίοδοι που τα πράγματα είναι πολύ χαλαρά. Δεν είναι μόνιμο αυτό. Σίγουρα χρειάζεσαι υπνο και ξεκούραση, αλλά δεν είναι για πάντα. Οπότε έτσι βρίσκεις το κουράγιο να αντέχεις. 

Η σειρά ρίχνει αυλαία μετά τα Χριστούγεννα! Εισαι ευχαριστημένη από την πορεία της;
Είμαι πολύ ικανοποιημένη! Στην Κύπρο πήγε πολύ καλά και αγαπήθηκε από το κοινό, ενώ στην Ελλάδα άνοιξε μια ζώνη, η οποία είναι το μεσημέρι, όπου ο κόσμος δεν είναι συνηθίσει να βλέπει σειρές πρώτες προβολής. Είχει το δυσκολία του αρχικά αλλά το πείραμα πέτυχε στα νούμερα τηλεθέασης. Επίσης τα σχόλια που δέχομαι από τον κόσμο είναι πολύ θετικά.

Πως σε υποδέχτηκαν τα κυπριακά μίντια;
Ουσιαστικά ήταν η πρώτη μου σειρά στην Κύπρο και η πρώτη μου γνωριμία με το κυπριακό κοινό! Εγώ νομίζω ότι αναπτύχθηκε φέτος ένας δεσμός πολύ ισχυρός, εκτός του ότι έχω κάνει πολλούς Κύπριους φίλους, αισθάνομαι πολύ όμορφα. Γνώρισα το νησί, βγήκα έξω στο νησί, δεν δούλευα μόνο αλλά διασκέδασα. Αισθάνομαι πολύ πιο κοντά πλέον με την Κύπρο! Είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά.

Θα ζούσες μόνιμα;
Αυτό με ρώτησε πριν λίγο καιρό και ο παραγωγός της σειράς και του απάντησα πως σε θέμα κλίματος και σε θέμα ανθρώπων εννοείται πως ναι. Όμως με κρατούν πίσω στην Ελλάδα οικογενειακοί και προσωπικοί δεσμοί που δυσκολεύει την κατάσταση. Δηλαδή η προσωπική μου ζωή είναι Ελλάδα και θα το έκανε δύσκολο στην παρούσα φάση.

Σε φλερτάρουν οι άνδρες στην Κύπρο;
Καθόλου! Ίσως επειδή όποτε βγαίνω είμαι μόνο με άνδρες από την παραγωγή, αυτό τους απωθεί και τους δυσκολεύει έτσι ώστε να έρθουν να μου μιλήσουν. Φλέρτ από Κύπριους δεν έχω δεχτεί.

Έχεις βρει διαφορές στην Ελλάδα και την Κύπρο;
Όχι πολλές. Το μόνο που θα μπορούσα να πω, αλλά είναι δική μου άποψη, είναι ότι οι ρυθμοί στην Κύπρο είναι πιο χαλαροί. Δηλαδή μου θυμίζουν πολύ τους Θεσσαλονικείς, που όλα είναι πιο ήρεμα σε σχέση με την τρέλα της Αθήνας.

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση