ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η Μαρία Κορτζιά αποκαλύπτει την πιο δύσκολη και την πιο αγαπημένη της στιγμή με τον Πιέρο Σωτηρίου

Αφοσιωμένη μαμά και σύζυγος, προσγειωμένη και ρομαντική, η Μαρία Κορτζιά ξέρει να προσαρμόζεται σε ό,τι έρχεται στον δρόμο της και να δίνει αξία στα σημαντικά. Τρία χρόνια μετά τον λαμπερό γάμο της με τον Πιέρο Σωτηρίου, η Μαρία κρατά πλέον στην αγκαλιά της ό,τι πολυτιμότερο της χάρισε η ζωή: τον Σοφοκλή και τον Γιώργο της. 

 

Σαν ζευγάρι ποια ήταν η πιο δύσκολη και ποια η πιο αγαπημένη σας στιγμή;
Η πιο δύσκολή μας στιγμή ήταν αυτή που μείναμε μακριά για περίπου 3 μήνες ενώ ήμουν έγκυος. Οι πιο όμορφές μας στιγμές ήταν ο ερχομός των παιδιών μας και η μέρα του γάμου μας.

Αν σου ζητούσα να μου πεις τα υπέρ και τα κατά του να ζεις μακριά από τη χώρα σου και τους δικούς σου ανθρώπους, τι θα έλεγες;
Τα υπέρ είναι σίγουρα οι αμέτρητες και όμορφες αναμνήσεις και εμπειρίες που κερδίζεις. Γίνεσαι πιο δυνατός και πλέον μπορείς να ανταπεξέλθεις στο οτιδήποτε. Είναι όμως σίγουρα και δύσκολο να ζεις μακριά από συγγενείς και φίλους. Να αφήνεις τη δουλειά σου και γενικά τη ζωή που είχες τόσα χρόνια στη χώρα σου.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Μαρίας Κορτζιά καθώς και όλα όσα μπορείς να δεις και να κάνεις τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο στο must που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση