ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Neon top, midi φούστα και μπαλαρίνες με λουράκια
 

H Δήμητρα Στυλιανού είναι η γυναίκα πίσω από το Living Color Music & Arts Festival

Το Living Color Music & Arts Festival θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Νάπας, το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 σε μια μέρα γεμάτη τέχνη, μουσική και υπερθέαμα, με εκρηκτικές εμφανίσεις πολλών γνωστών καλλιτεχνών όπως R3HAB, Ayo & Teo, Thomas Gold, Will Sparks, Jaden Bojsen καθώς και ντόπιων μουσικών παραγωγών όπως, WSTD και Ghetto Funk. Εμείς συναντήσαμε την Δήμητρα Στυλιανού εκ των διοργανωτών, η οποία μας μίλησε για το τι να περιμένουμε φέτος!

Πώς έτυχε να ασχοληθείτε με το φεστιβάλ; Ποια ήταν η ιδέα πίσω από αυτό;

Μεγαλώνοντας στην Κύπρο αλλά παρακολουθώντας συναυλίες τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό είδαμε τι εμπειρίες μπορεί να προσφέρει στο κοινό ένας καλλιτέχνης. Είμαστε ευγνώμονες που είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά τον Κύπριο επιχειρηματία Κώστα Χαραλάμπους, ο οποίος οργάνωνε στο εξωτερικό επαγγελματικά events καθώς και φεστιβάλ παγκοσμίου επιπέδου. Έτσι ωρίμασε η σκέψη μέσα μας για το φεστιβάλ και ενώνοντας τις ιδέες μας μαζί του προσπαθήσαμε να φέρουμε στην Κύπρο ένα φεστιβάλ με ερεθίσματα από το εξωτερικό. Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Living Color Music & Arts Festival το οποίο φέρνει κορυφαίους καλλιτέχνες μαζί και τους ενώνει σε μια σκηνή όπου ο καθένας ανάλογα με το είδος της μουσικής του, προσφέρει ένα μοναδικό υπερθέαμα.

Το περσινό φεστιβάλ ήταν εκπληκτικό! Ποια θεωρείτε ότι ήταν η καλύτερη εμπειρία που χαρίσατε στο κοινό;

Θεωρούμε ότι το κοινό με την είσοδό του στο φεστιβάλ απολάμβανε ξεχωριστά την κάθε εμπειρία, με κορύφωση την παρουσία των καλλιτεχνών. Εκ των προτέρων προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε στο κοινό την ιδέα του Living Color Music & Arts Festival και τι θα έβλεπε στο φεστιβάλ, κάτι που όμως ήταν δύσκολο. Στην εφαρμογή είδαμε ότι οι αντιδράσεις του κοινού ήταν πιο μπροστά από τις σκέψεις μας και ουσιαστικά ήταν αυτό που απογείωσε το φεστιβάλ.

Τι θα δούμε φέτος;

Οι αντιδράσεις του κοινού στο πρώτο Living Color Music & Arts Festival, έχουν δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για το δεύτερο αυτό φεστιβάλ. Αναλύοντας τις απόψεις του κοινού, το Living Color Music & Arts Festival επιστρέφει σε μία ακόμα πιο βελτιωμένη έκδοση.

Πού μπορεί να βρει κανείς εισιτήρια;

Στην ιστοσελίδα www.livingcolorfestival.com και σε συγκεκριμένα σημεία προπώλησης όπως τα Travel Express σε όλες τις πόλεις, τα Acapela Music Stores, σε όλα τα καταστήματα Pizza Hut, Burger King, στο περίπτερο Οκτάγωνο στην Λευκωσία κλπ. Μπορείτε να βρείτε όλα τα σημεία προπώλησης και λεπτομέρειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Living Color Music & Arts Festival.

Με ποια κριτήρια επιλέγετε τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν;

Όλοι οι καλλιτέχνες που επιλέγουμε έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Ο κάθε ένας είναι κορυφαίος στο είδος του. Προσπαθούμε να συμπεριλάβουμε καλλιτέχνες οι οποίοι είναι γνωστοί παγκοσμίως αλλά και καλλιτέχνες οι οποίοι είναι γνωστοί στο εξωτερικό, αλλά όχι τόσο γνωστοί στην Κύπρο ακόμα. Επίσης θεωρούμε σημαντικό να δίνουμε την ευκαιρία σε νέους Κύπριους καλλιτέχνες να αναδείξουν το ταλέντο τους. Όλοι μαζί έχουν να δώσουν πολλά στην σκηνή του Living Color Music & Arts Festival.

Χαρακτηρίστε το φεστιβάλ με τρεις μόνο λέξεις.

Disneyland για ενήλικες.

Τι νομίζετε ότι είναι αυτό που κάνει το Living Color Music & Arts Festival να ξεχωρίζει σε σύγκριση με άλλα φεστιβάλ που πραγματοποιούνται στην Ευρώπη;

Το Living Color Music & Arts Festival αποτελεί ένα κράμα από τα πιο μεγάλα φεστιβάλ στον κόσμο, και πραγματοποιείται σε ένα εξαιρετικό τουριστικό προορισμό. 

Ποια είναι τα σχέδιά σας για το μέλλον; Σκοπεύετε να γίνει θεσμός;

Θέλουμε το Living Color Music & Arts Festival να γίνει θεσμός, ο οποίος θα αυξήσει αλλά και να προσελκύσει ποιοτικό τουρισμό. Στόχος είναι να προσελκύσουμε το συγκεκριμένο είδος τουρισμού που κάθε χρόνο καταλήγει σε προορισμούς όπου πραγματοποιούνται ανάλογου τύπου φεστιβάλ. Αν το πετύχουμε η Κύπρος θα μπει στον χάρτη με τις πόλεις που διοργανώνουν παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ! Εκτός από τους τουρίστες όμως, είναι παράλληλα στόχος μας να το αγαπήσουν οι κύπριοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση