ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Γιώργος Βρεττός: Από το Nammos της Μυκόνου στο Labs Tower της Λευκωσίας

''Η Κύπρος πιστεύω ότι ανέκαθεν είχε ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο, ακόμη και σε σύγκριση με την Ελλάδα''

Ειρήνη Χριστοφόρου

Ο Γιώργος Βρεττός δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητος. Είναι από τους ανθρώπους που θα σου τραβήξουν την προσοχή και το ενδιαφέρον με την πρώτη ματιά, από το πρώτο λεπτό που θα τον συναντήσεις. Dolce vita στυλ, σαν να ήρθε κατ’ ευθείαν από το Σεν Μόριτζ στη Λευκωσία, κάτι που ισχύει στ’ αλήθεια. Από τις πρώτες κιόλας κουβέντες που ανταλλάξαμε, γίνεται αντιληπτό γιατί πρόκειται για τον μετρ του προσεγμένου lifestyle.

Από τη Μύκονο, το Ντουμπάι και το Σεν Τροπέ, τώρα στη Λευκωσία. Πώς προέκυψε αυτή η μετάβαση;

Πριν από δύο χρόνια άνοιξα τη δική μου εταιρεία, τη Longjump Holdings, με την οποία ξεκινήσαμε να κάνουμε projects και να αναλαμβάνουμε το management και το consulting διαφόρων εταιρειών. Κάπως έτσι προέκυψε και η μετάβασή μου στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία, όπου ήρθα να αναλάβω το Labs Tower.

Δηλαδή τι ακριβώς σάς κάλεσαν να αναλάβετε;

Με κάλεσαν πριν περίπου οκτώ μήνες για να αναλάβω την ολοκλήρωση του πύργου που φτιάχνεται στο κέντρο της Λευκωσίας και παραδίδεται περίπου στο τέλος του καλοκαιριού. Είναι ένα κτήριο είκοσι δύο ορόφων, με δύο εστιατόρια, γραφεία, διαμερίσματα και γυμναστήριο.

Ποια η φιλοσοφία του Labs Tower;

Είναι ένας πύργος ο οποίος ουσιαστικά έχει σχεδιαστεί και χτιστεί με τις προδιαγραφές της εταιρείας μας, για να στεγάσει το family office του Teddy Saggi. Στην πορεία θα μπορέσουν να ενοικιάσουν γραφεία πολύ διακεκριμένοι όμιλοι εταιρειών στην Κύπρο και ίσως και να μπορούν να ενοικιάσουν και διαμέρισμα για να μείνουν. Είναι καθαρά για ενοικίαση και για πολύ μικρό αριθμό εταιρειών.

Τα εστιατόρια;

Το Labs Tower θα έχει δύο εστιατόρια, ένα στο lobby, το οποίο θα είναι πιο καθημερινό καφέ-εστιατόριο, και ένα πολυτελές στον εικοστό πρώτο όροφο με θέα την πανέμορφη Λευκωσία.

Η Λευκωσία αλλάζει καθημερινά. Πώς ζει κάποιος σαν κι εσάς αυτή τη μετάλλαξη;

Ζω όπως κάθε Κύπριος πολίτης με την κίνηση και το κομφούζιο στους δρόμους (γέλια). Βέβαια, καταλαβαίνω και την αξία τού να αλλάξει η πόλη και να γίνει μια μοντέρνα πρωτεύουσα όπως της αξίζει. Εγώ αν θα μπορούσα να σχολιάσω ποτέ όλο αυτό, θα έλεγα ότι αισθητικά και μόνο θα έπρεπε να δοθεί πιο πολλή βάση σε χώρους πρασίνου και όχι σε ένα μοντέρνο οικοδόμημα όπως είναι η πλατεία Ελευθερίας.

Έχει πράσινους χώρους και μονοπάτια η πλατεία Ελευθερίας, αλλά καταλαβαίνω τι λέτε. Ίσως αυτή η αντίθεση του παλιού με το νέο.

Ακριβώς αυτό. Ξέρεις, ο λόγος που διαλέγουμε να έρθουμε στη Λευκωσία είναι καθαρά η ασφάλεια και γενικά γιατί είναι μια πολύ φιλική προς την οικογένεια πόλη. Αυτή τη στιγμή, αν πας, για παράδειγμα, στην πλατεία Ελευθερίας, μόνο φιλική προς τα παιδιά δεν είναι. Θα έπρεπε, κατά την άποψή μου, να είχε ένα τεράστιο πάρκο με παιδότοπο.

Σας αρέσει να ζείτε στη Λευκωσία;

Ναι, μου αρέσει να ζω στη Λευκωσία, είναι μια εύκολη πόλη, οι αποστάσεις είναι κοντινές και έχει πολύ καλό βιοτικό επίπεδο. Επίσης, οι Κύπριοι είναι πολύ φιλόξενοι. Ήρθα με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό, να σου πω την αλήθεια. Είναι μια πόλη με φοβερή προοπτική και ευκαιρίες.

Στη Λεμεσό πηγαίνετε; Σας αρέσει;

Η Λεμεσός μού αρέσει όπως αρέσει σε όλους όσοι κάνουν τουρισμό. Ακόμα και μόνο το στοιχείο της θάλασσας δεν μπορεί να το παραβλέψει κανείς και η έννοια ότι ζούμε σε νησί παραπέμπει στη θάλασσα. Οπότε, ναι, μου αρέσει η Λεμεσός.

Πώς βλέπετε τη Λευκωσία σε σύγκριση με τη Λεμεσό;

Κοίτα, θα έλεγα ότι είναι τελείως δύο διαφορετικά προϊόντα, δύο πολύ διαφορετικές πόλεις μεταξύ τους. Η Λευκωσία βασίζεται στον κοινωνικό μας κύκλο που είναι Κύπριοι και άνθρωποι που έχουν αρχίσει τη ζωή τους εδώ. Η Λεμεσός έχει το στοιχείο του τουρισμού, το οποίο δεν μπορεί να το παραβλέψει κανείς. Ο τουρισμός οπουδήποτε δίνει μια ζωντάνια και δίνει και μια καινοτομία, φέρνει ιδέες.

Η οικοδομική ανάπτυξη και οι ουρανοξύστες της Λεμεσού παραπέμπουν στο Ντουμπάι;

Να σου πω την αλήθεια, αν το έβλεπε κάποιος με ένα μεγεθυντικό φακό, θα έλεγε ότι ναι, οι ουρανοξύστες και αυτή όλη η οικοδομική ανάπτυξη έχουν να κάνουν με τις αραβικές χώρες και πιο συγκεκριμένα το Ντουμπάι, για παράδειγμα. Αλλά υπάρχει αυτή η διαφορά. Το Ντουμπάι δεν αναπτύχθηκε μόνο με το προσωπικό όραμα κάποιου developer, με καθαρά επενδυτική πρωτοβουλία, αλλά εξελίχθηκε γενικά ως πόλη, με τους δρόμους της και όλη την υποδομή της. Η διαφορά της Λεμεσού με το Ντουμπάι είναι ότι γενικά δεν έχει οικοδομική ανάπτυξη, παρά μόνο κάποιους πύργους. Αυτή τη στιγμή βλέπεις αυτή την αντίθεση των πύργων και ακριβώς από κάτω βλέπεις τον ίδιο δρόμο όπως ήταν και πριν. Δεν βλέπεις ανάπτυξη σε πάρκινγκ, σε δρόμους και τα εμπορικά κέντρα να συμβαδίζουν με τους πύργους.

Η Λεμεσός ή η Λευκωσία έχει καλύτερο lifestyle;

Η Λεμεσός.

Πώς αξιολογείτε το βιοτικό επίπεδο στην Κύπρο; Πιστεύετε ότι είναι αυτός ο λόγος που στρέφεται το ενδιαφέρον προς το lifestyle;

Η Κύπρος πιστεύω ότι ανέκαθεν είχε ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο, ακόμη και σε σύγκριση με την Ελλάδα. Η στροφή προς το lifestyle είναι κάτι διεθνές, δεν έχει να κάνει μόνο με την Κύπρο, έτσι έχει αλλάξει γενικά παγκοσμίως. Και να σου δώσω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα. Παλαιότερα οι συμφωνίες κλείνονταν μέσα στα conference rooms κεκλεισμένων των θυρών. Τώρα οι μεγάλες συμφωνίες κλείνονται σε εστιατόρια, με πιο χαλαρή διάθεση.

Το επόμενο καλοκαίρι ακούγεται ότι θα ανοίξει το Nammos στην Κύπρο. Ποια κατεύθυνση πιστεύετε πως πρέπει να έχει, αυτή της Μυκόνου ή αυτή του Ντουμπάι;

Η αλήθεια είναι ότι εμείς βλέπουμε το Nammos σαν ένα τελικό προϊόν. Το Nammos, όμως, πήρε στους ιδιοκτήτες και το όραμά τους περίπου δεκαοκτώ χρόνια για να φτιαχτεί και να είναι αυτό που βλέπουμε εμείς σήμερα. Δεν έχει να κάνει με την κατεύθυνση που δίνει το Nammos προς τα έξω, έχει να κάνει και με το περιβάλλον. Δεν μπορείς να κάνεις αυτά που κάνουν στη Μύκονο στο Ντουμπάι, ούτε καν στην Κουρσεβέλ στις Γαλλικές Άλπεις. Υπάρχει η έννοια του πελατολογίου στη συγκεκριμένη πόλη ή τόπο και του πώς θέλει να διασκεδάσει. Δεν μπορείς να κάνεις παντού το ίδιο. Δεν νομίζω, λοιπόν, να έχει κατεύθυνση όπως αυτή της Μυκόνου, νομίζω θα ταίριαζε πιο πολύ στο lifestyle του Ντουμπάι όπου δεν γίνονται τόσο extravagant σκηνικά διασκέδασης όπως στη Μύκονο.

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το συστατικό επιτυχίας του Nammos;

Ακούγεται λίγο αστείο αλλά νομίζω πως είναι ο «ελεγχόμενος χαμός» που έχουμε σκηνοθετήσει. Ένας βασικός κανόνας διασκέδασης είναι να μην υπάρχουν κανόνες, να αισθάνεσαι χαλαρός. Από την άλλη μεριά, όμως, για να μπορείς να το πετύχεις αυτό, εσύ βασικά που είσαι αυτός που οριοθετεί τους κανόνες στο μαγαζί πρέπει να το αφήσεις να εξελιχθεί τόσο όσο να περνάνε όλοι καλά με ασφάλεια και κυρίως να μην υπάρχει διακίνηση ναρκωτικών.

Το βλέπετε κι εσείς ότι αρχίζει να επιστρέφει το lifestyle;

Το lifestyle έχει μπει στη ζωή μας πολύ περισσότερο από όσο ήταν στο παρελθόν. Τώρα, για να καταλάβεις, δεν έχει να κάνει με το τι ρούχα φοράς, τι αυτοκίνητο οδηγείς, αλλά έχει να κάνει περισσότερο με το lifestyle και πώς προβάλλεις τον εαυτό σου και τα μέρη που πας. Εκεί που το λιανεμπόριο υποφέρει σε όλο τον κόσμο, βλέπουμε μια στροφή και μια άνθηση των εστιατορίων και γενικά όλων των ειδών διασκέδασης. Κι εγώ πια το βλέπω στα επόμενα χρόνια που θα έρθουν ότι θα μπει και πάρα πολύ και στο κομμάτι των εταιρειών. Δηλαδή, όπως σου ανέφερα και προηγουμένως, οι συμφωνίες κλείνονται πια στα καλά εστιατόρια και όχι πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Ποιος από τους διάσημους που έχετε γνωρίσει σάς έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση;

Είχα την τύχη να γνωρίσω αρκετό κόσμο και διάσημους ανθρώπους. Όλοι οι διάσημοι έχουν μια αύρα και ένα αέρα και αυτό είναι το αξιοσημείωτο πάνω τους, ότι μπαίνουν σε ένα χώρο και τραβάνε όλα τα βλέματα. Στην ουσία, όμως, όλοι οι άνθρωποι που έτυχε να γνωρίσω εγώ και να περάσω περισσότερο χρόνο μαζί τους και σε φιλικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, ήταν πάρα πολύ απλοί στο τι οι ίδιοι ήθελαν, όχι στο τι προέβαλλαν. Μου έχει κάνει, όμως, τρομερή εντύπωση η Mariah Carey για τον αέρα που είχε και για την ευγένεια που έκρυβε ως άνθρωπος. Δηλαδή έβλεπες μια σταρ όπως η Carey να είναι τόσο ευγενική, να σου λέει «ευχαριστώ» και να συμπεριφέρεται σαν το πιο απλό κορίτσι κι ας έχει δίπλα της ένα επιτελείο με προσωπικό είκοσι ατόμων που τη μακιγιάρανε κατά τη διάρκεια του γεύματος μην τυχόν και βγει μια φωτογραφία λάθος.

Σας έχει φέρει κάποιος από αυτούς σε δύσκολη θέση;

Όχι, δεν έχει τύχει. Ήταν όλοι πολύ διακριτικοί, σέβονταν τον χώρο όπου βρίσκονταν πολύ περισσότερο από τους «απλούς» μας πελάτες.

Έχει γίνει viral ότι σας έχει κάνει δώρο ένα Rolex αξίας οκτώ χιλιάδων ευρώ ο Usain Bolt. Συνηθίζεται αυτό στη δουλειά σας;

Είχα την τύχη να πάρω αρκετά δώρα από διάσημους και όχι μόνο. Για να σου απαντήσω όμως ευθέως, όχι, δεν συνηθίζεται, αλλά ο κόσμος αυτού του βεληνεκούς είναι πολύ γενναιόδωρος και τείνει να προσφέρει ακριβά δώρα αλλά και φιλοδώρημα και σε μένα και στους υπαλλήλους μου. Γενικά είναι, όμως, γενναιόδωροι και με τις πράξεις τους. Δηλαδή, όταν κάποιος είναι μουσουλμάνος και σε παίρνει τηλέφωνο στη γιορτή σου κάθε χρόνο να σου ευχηθεί, αυτό για μένα είναι ένδειξη γενναιοδωρίας άσχετα από το οικονομικό.

Ήσασταν ο γενικός διευθυντής και υπεύθυνος για τη στρατηγική και την τήρηση των υγειονομικών στάνταρτ στο Camden Market στο Λονδίνο. Πόσο δύσκολο ήταν να χειριστείτε έναν τέτοιο χώρο με περισσότερα από τριακόσια εστιατόρια;

Το Camden Market είναι ένα φανταστικό προϊόν για την αγορά του Λονδίνου και ισχύει ότι είχαμε πάνω από τριακόσια μαγαζιά επισιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταλαβαίνεις ότι, αν ασχοληθείς έστω και μια μέρα με κάθε ένα συγκεκριμένο μαγαζί αφού ουσιαστικά ο χρόνος σου δεν είναι αρκετός, θα περάσει ένας χρόνος μέχρι να ξαναγυρίσεις στο ίδιο μαγαζί και να πεις «Τι είχαμε συζητήσει πέρσι τέτοια μέρα;» (γέλια). Και αυτό επειδή είναι πάνω από τριακόσια μαγαζιά, οπότε είναι αρκετά δύσκολο και εμείς είχαμε εντρυφήσει πάρα πολύ στη στρατηγική και στην ομαδοποίηση των μαγαζιών. Από την άλλη, ο κόσμος στο Λονδίνο έχει συνηθίσει τους κανονισμούς και είναι γενικά πιο δεκτικός απ’ ό,τι στην Ελλάδα, ακόμη και στην Κύπρο.

Πώς προέκυψε η συνεργασία αυτή;

Αυτή η συνεργασία ήταν προϊόν της εταιρείας μου, της Longjump Holdings, στην οποία, όταν αποχώρησα από το Nammos, άρχισα να δουλεύω και να συνεργάζομαι με ένα πολύ καλό μου φίλο, τον Teddy Saggi, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης όλου του Camden. Αυτός με κάλεσε να αναλάβω όλο το κομμάτι των επισιτιστικών.

Σας έχει ανοίξει νέους ορίζοντες;

Ναι, φυσικά! Τώρα είμαι στην πανέμορφη Κύπρο και έχω αναλάβει ένα πολύ μεγάλο έργο, το Labs Tower.

Έχετε καθόλου σκεφτεί να επενδύσετε στην Κύπρο;

Φυσικά και το έχω σκεφτεί. Για εμένα η Κύπρος έχει δυνατότητα εξέλιξης και ευκαιρίες για να χρηματοδοτήσει κάποιος και να επενδύσει. Και αυτό είναι το προϊόν της εταιρείας μας, να διαχειριζόμαστε επενδύσεις. Εγώ προσωπικά θα επένδυα μόνο στο lifestyle. Είναι αυτό και στις υπηρεσίες που πιστεύω ότι λείπουν πάρα πολύ από την Κύπρο.

Ποια η φιλοσοφία πίσω από τη Longjump Holdings;

Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσουμε μια καινοτόμο εταιρεία που σκέφτεται λίγο διαφορετικά στο κομμάτι του lifestyle και των υπηρεσιών. Προσπαθούμε όλες μας οι υπηρεσίες να λειτουργούν με το ελάχιστο δυνατό κόστος προσωπικού γιατί από την εμπειρία μου πάνω από είκοσι χρόνια στον χώρο, γνωρίζω ότι το δυσκολότερο για μια εταιρεία είναι η διαχείριση προσωπικού. Επομένως, οι λύσεις που εμείς σχεδιάζουμε έχουν πάντα να κάνουν με το λιγότερο εργατικό δυναμικό.

Γιατί κάποιος να θέλει να επιλέξει τις υπηρεσίες σας;

Γιατί είναι η πιο cool εταιρεία στη χώρα (γέλια)!

Η ενασχόλησή σας με την παραγωγή των πούρων πώς προέκυψε;

Αυτό είναι καθαρά θέμα χόμπι. Είμαι ένας καπνιστής που δεν καπνίζει συμβατικό τσιγάρο, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ στη ζωή μου! Μου αρέσει όμως η γεύση του πούρου, καπνίζω μόνο πούρα και επειδή μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η γεύση ήθελα να βρω κάτι ελαφρύ και να έχει να κάνει με το δικό μου γούστο. Δεν βρήκα κάτι που να με αντιπροσώπευε και αναγκάστηκα να δημιουργήσω τα δικά μου, για μένα, τους φίλους και τους συνεργάτες, δεν είναι δηλαδή προς πώληση.

Στα σαράντα ένα σας χρόνια, έχετε διανύσει μια απίστευτη πορεία στον χώρο της εστίασης. Τι είναι αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σας;

Έχω την εντύπωση ότι αυτό το επάγγελμα της εστίασης με διάλεξε, δεν το διάλεξα εγώ. Νομίζω πως έχει να κάνει με την άνεσή μου να βρίσκομαι γύρω από κόσμο και να μπορώ να προσαρμόζομαι και στα διάφορα μέρη που έχω ταξιδέψει και έχω εργαστεί αλλά και στις διάφορες κουλτούρες.

Αλήθεια, από πού ξεκινήσατε;

Ξεκίνησα από την Ελλάδα, από ένα μικρό χωριό. Στα είκοσι τρία μου χρόνια δοκίμασα την τύχη μου στο μεγάλο χωριό της Μυκόνου και νομίζω ότι από εκεί ξεκίνησε και η διεθνής μου καριέρα. Μετά από κάποια χρόνια εργάστηκα στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας, μετά Ντουμπάι, Λονδίνο, Γαλλία και τώρα Κύπρο. Η πορεία μου σίγουρα ήταν πάρα πολύ δύσκολη γιατί οποιοσδήποτε θέλει να καταφέρει κάτι στη ζωή του πρέπει να μοχθήσει. Έτσι κι εγώ. Δεν μπορώ να πω ότι μου χαρίστηκε ποτέ τίποτα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι κι εγώ δυσκολεύτηκα συγκεκριμένα κάπου. Είναι ένα ταξίδι δεκαοκτώ χρόνων, το οποίο έχει να κάνει καθαρά με την προσωπικότητά μου και την επιθυμία μου να ταξιδεύω και να βρίσκω διάφορα μέρη.

Ας σας ζητούσα να ξεχωρίσετε ένα εστιατόριο, ποιο θα ήταν και γιατί;

Η καρδιά μου λέει να πω το Nammos γιατί είναι για μένα το νούμερο ένα μέρος στον πλανήτη, αλλά και για πολλούς. Ίσως να βρεις κάπου αλλού καλύτερο φαγητό ή καλύτερη διασκέδαση ή καλύτερη παραλία, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα βρεις συνδυαστικά πουθενά αυτό που σου παρέχει το Nammos.

Με τον Teddy Saggi πώς γνωριστήκατε;

Ο Teddy Saggi είναι ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος, ο οποίος ήταν και ο καλύτερός μας πελάτης στο Nammos, όπου και προέκυψε μια φιλία τα τελευταία πέντε χρόνια. Όταν αποφάσισα να τελειώσει η συνεργασία μου με το μαγαζί για να ανοίξω το δικό μου γραφείο, η σχέση μας από φιλική έγινε και επαγγελματική.

Τι είναι αυτό που ξεχωρίσατε σ’ αυτόν;

Ο Teddy είναι ένας αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος, του οποίου η ζωή όλη είναι η οικογένειά του. Αυτό δεν το βρίσκεις πολύ συχνά σε ανθρώπους αυτού του βεληνεκούς και αυτής της ευχέρειας.

Γιατί άνθρωποι δισεκατομμυριούχοι όπως ο Teddy Saggi επιλέγουν να μείνουν μόνιμα στην Κύπρο; Τι πιστεύετε ότι τους προσελκύει;

Πέραν από το προφανές χρηματοπιστωτικό, πιστεύω ότι έχει να κάνει και με την ασφάλεια, νιώθουν ασφαλείς. Η Κύπρος είναι μια ευρωπαϊκή χώρα και έχουν την άνεση να ταξιδέψουν παντού, είναι κοντά στη Μέση Ανατολή, στην Ασία και τούς βολεύει γεωγραφικά. Επίσης έχει πολύ καλό κλίμα. Θα ήθελα, όμως, να μιλήσω για τη δική μας εταιρεία και τους δικούς μας ανθρώπους που έχουν μετακομίσει εδώ από το Ισραήλ, από την Ισπανία, από όλα τα μέρη του κόσμου και έχουν εγκατασταθεί στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στα κεντρικά μας κτήρια, στην Globe Invest. Έχει να κάνει με την ασφάλεια και την ηρεμία που σου παρέχει η Κύπρος.

Πόσο δύσκολο είναι να έχετε οικογένεια με όλα αυτά τα ταξίδια αλλά και το ύφος της δουλειάς σας;

Αυτή είναι μια ερώτηση που θα έπρεπε να απαντήσει η σύζυγός μου γιατί αυτή μεγαλώνει και τα δύο παιδιά μας. Για μένα αρκετά δύσκολο γιατί είναι πολύ έντονο το αίσθημα της απουσίας. Βλέπω την οικογένειά μου ελάχιστα μέσα στον χρόνο αλλά διαλέγοντας να κάνω αυτή τη δουλειά και διαλέγοντας να είσαι στην κορυφή, πιστεύω ότι βασικό συστατικό είναι να μη μένεις στάσιμος.

Νιώθετε ότι σας λείπει κάτι;

Γενικά λέω ότι, αν βρεις ένα άνθρωπο στον πλανήτη πιο ευτυχισμένο από μένα, θα ήθελα να τον γνωρίσω. Δεν μου λείπει τίποτα, έχω αυτά ακριβώς που θέλω στη ζωή μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τη δουλειά μου, είμαι πάρα πολύ τυχερός.

Τον εαυτό σας πώς θα τον χαρακτηρίζατε με τρία επίθετα;

Αυτό είναι το πιο δύσκολο (γέλια). Θα έλεγα ότι είμαι πραγματιστής, παίρνω τη ζωή όπως μου έρθει, δεν είμαι σίγουρα ο πιο οργανωτικός άνθρωπος στον πλανήτη και είμαι προσαρμοστικός, προσαρμόζομαι εύκολα σε όλα.

Διακοπές θα πάτε;

Μόλις γύρισα από τη μαγική Μήλο και φυσικά θα πάω και στη Μύκονο όπως κάνω κάθε χρόνο.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας προορισμός;

Δύσκολη ερώτηση. Νομίζω πως δεν τον έχω βρει ακόμη. Δεν έχω βρει ένα μέρος όπου θα έλεγα ότι θέλω να μείνω για πάντα.

Ποια τα σχέδιά σας για το μέλλον;

Θα ήθελα να μείνω στην Κύπρο όσο περισσότερο γίνεται έτσι ώστε να μπορέσω να αποδείξω και εδώ τις δυνατότητες της εταιρείας μας και μετά… sky is the limit! Δεν ξέρω τι θα είναι το επόμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση