ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Αλέξανδρος Ταραμουντάς «Ο ανταγωνισμός με εξελίσσει»

Παύλος Χατζηλοΐζου

Ο νεαρός παρουσιαστής, ο οποίος έχει και φέτος διπλή παρουσία στις οθόνες μας από τη συχνότητα του Omega, μάς μιλάει για το «Έλα να δεις» και τον «Παράξενο ταξιδιώτη», καθώς και για την τηλεόραση γενικότερα.

Αλέξανδρε, σε βλέπουμε στην εκπομπή «Έλα να δεις» στο Omega. Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου;
Η συμμετοχή μου στην εκπομπή προέκυψε ουσιαστικά λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές όταν με κάλεσαν από την διεύθυνση του σταθμού και μού έκαναν πρόταση να είμαι μέλος της νέας ομάδας του «Έλα να δεις». Φυσικά δέχθηκα με μεγάλη μου χαρά, εφόσον θεώρησα πρόκληση το να ξεκινήσουμε την εκπομπή από την αρχή.


Πώς νιώθεις για τη συμμετοχή σου στην εκπομπή;
Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση γιατί είναι μια εκπομπή που ουσιαστικά ξαναχτίστηκε, με πολλή όρεξη από όλη την ομάδα, και το κοινό το αγκάλιασε με πολλή αγάπη δίνοντάς μας το έναυσμα να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά.


Πώς αισθάνεσαι για την αλλαγή στην παρουσίαση της εκπομπής, δεδομένου ότι ήσουν και στην περσινή εκπομπή;
Αν και είμαι από τα καινούργια μέλη της παρέας, καθώς την περασμένη σεζόν μπήκα σαν σφήνα τρεις βδομάδες πριν ρίξει αυλαία. Αισθάνομαι τυχερός που συνεργάζομαι καλά με ανθρώπους χωρίς να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας, αλλά όρεξη και αγάπη με κοινό στόχο την επιτυχία της εκπομπής.


Ποια είναι η σχέση σου με τη Μαρία Ιωάννου;
Με τη Μαρία αν και δεν γνωριζόμασταν από πριν, με ένα μαγικό τρόπο δέσαμε από την πρώτη στιγμή. Η σχέση μας είναι εξαιρετική και νομίζω ότι φαίνεται και στην οθόνη. Είναι ένας πολύ εργατικός και δοτικός άνθρωπος με τους συνεργάτες της κάνοντάς μας όλους να αισθανόμαστε ότι είμαστε μια παρέα.

Σε φοβίζει ο ανταγωνισμός με προγράμματα παρόμοιας θεματολογίας που προβάλλονται ταυτόχρονα με την εκπομπή σας;
Ο ανταγωνισμός είναι κάτι που δεν μπορεί να με φοβίζει, αλλά μπορεί να με κάνει καλύτερο. Μού δίνει την ώθηση να προσπαθώ πάντα να είμαι πιο δημιουργικός, χωρίς ποτέ να υποτιμώ τη δουλειά των συναδέλφων μου. Η εκπομπή «Έλα να δεις» θεωρώ πως βάζει τη δική της σφραγίδα και προσφέρει κάτι διαφορετικό στους τηλεθεατές, με σοβαρότητα και σεβασμό.


Γενικότερα, έχεις βιώσει τον ανταγωνισμό στην καριέρα σου μέχρι τώρα;
Πιστεύω όλοι όσοι είναι στον χώρο της τηλεόρασης έχουν βιώσει τον ανταγωνισμό, εξάλλου είναι αναπόφευκτο. Όπως σού έχω αναφέρει, αυτό δεν με πτοεί, αντιθέτως με βοηθά στο να εξελίσσομαι και στη δουλειά αλλά και στη ζωή μου.


Πέρα από το «Έλα να δεις», φέτος θα παρουσιάζεις για δεύτερη χρονιά την εκπομπή «Χαρούμενος ταξιδιώτης». Θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή αυτή τη σεζόν;
Δεν σού κρύβω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζουμε δεύτερη χρονιά. Φέτος, λοιπόν, θα κάνουμε ένα πάντρεμα του χθες και του σήμερα μέσα από μια μοντέρνα οπτική ματιά, ενώ οι καλεσμένοι της εκπομπής θα αναλάβουν ρόλο ξεναγού με παιχνιδιάρικο τρόπο. Δεν μπορώ να σού αναφέρω τις λεπτομέρειες, αλλά η τεχνολογία θα παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της εκπομπής. Αυτό θα το κρατήσουμε για έκπληξη στους τηλεθεατές μας.


Θα σε ενδιέφερε η ενασχόληση με τον ενημερωτικό τομέα της τηλεόρασης ή προτιμάς να επικεντρωθείς στην ψυχαγωγία;
Στο μέλλον ίσως και να με ενδιέφερε, προς το παρόν όμως προτιμώ την ψυχαγωγία γιατί είναι διαφορετική η σχέση που αποκτάς με τον τηλεθεατή, αλλά και αυτό που τού μεταφέρεις. Είναι η αποφόρτιση από όσα δυσάρεστα συμβαίνουν γύρω μας.

Παρακολουθείς τηλεόραση; Αν ναι, ποια προγράμματα επιλέγεις;

Μπορώ να πω ότι είμαι «τηλεορασάκιας», χωρίς να ταυτίζομαι με συγκεκριμένα προγράμματα. Προσπαθώ, όμως, να έχω μια σφαιρική άποψη από όλα τα προγράμματα.


Τι πιστεύεις για το επίπεδο της κυπριακής τηλεόρασης;
Η κυπριακή τηλεόραση τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ανοδικά βήματα. Εμένα θα έλεγα ότι μού λείπει περισσότερα η αισθητική στην εικόνα της κυπριακής τηλεόρασης παρά κάποιο πρόγραμμα.


Πέρα από την τηλεόραση, με τι άλλο ασχολείσαι;
Στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω προσπαθώ να βγαίνω έξω και να βλέπω φίλους.

Note
Ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1992 και σπούδασε
αρχιτεκτονικό σχέδιο στο Λονδίνο. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Κύπρο, όπου σπούδασε media και γραφικές τέχνες, ενώ στην τηλεόραση τον είδαμε για πρώτη φορά στο πλευρό της Χριστιάνας Αριστοτέλους το 2016.

ΠΗΓΗ: ΤΗΛΕΩΡΕΣ

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση