ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Αφροδίτη Δερματά: «Ο κόσμος λατρεύει το Love FM 100.7»

Η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός, την οποία ακούμε καθημερινά 15.00 – 18.00 στο Love FM 100.7, μάς μιλάει για ραδιόφωνο και μουσική, ενώ μάς αποκαλύπτει και το μυστικό της επιτυχίας της εκπομπής της.

Κάνεις εκπομπή κάθε απόγευμα στο Love FM 100.7. Πώς είναι να κάνεις εκπομπή στο πιο ερωτικό ραδιόφωνο της Κύπρου;
Το Love FM 100.7 είναι ένας από τους πιο αγαπητούς σταθμούς στην Κύπρο. Αυτό συνεπάγεται ότι έχει φανατικούς ακροατές και περιβάλλεται από πολλή αγάπη. Το να κάνεις εκπομπή σε ένα ραδιόφωνο που λατρεύεται από τον κόσμο είναι μια μοναδική εμπειρία! 

 Η εκπομπή σου είναι μια από τις δημοφιλέστερες του κυπριακού ραδιοφώνου. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;
Αυτό που νιώθω για τη δουλειά μου είναι κάτι παραπάνω από αγάπη… Είναι λατρεία και πάθος μαζί.  Δεν κάνω ραδιόφωνο για το χαρτζιλίκι μου, κάνω γιατί μ’ αρέσει να μοιράζομαι με τον κόσμο λόγια και μουσικές που θα έχουν να δώσουν κάτι ουσιαστικό στην ψυχοσύνθεσή μας.Νιώθω ότι είμαι ένα με τους ακροατές. Νιώθω ότι εξελισσόμαστε κάθε απόγευμα παρέα.

Τι σχόλια λαμβάνεις από τον κόσμο;
Όμορφα σχόλια τα οποία δεν έχω μάθει ακόμα να τα διαχειρίζομαι… Είναι φορές που θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Όχι ότι δεν απολαμβάνω την αποδοχή, απλώς ντρέπομαι (γέλιο).   

Πώς μπήκε το ραδιόφωνο στη ζωή σου;
Ήρθε τυχαία ή ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα; Πιστεύω ότι, αν ενώσεις τις τελείες της ζωής σου, αντιλαμβάνεσαι ότι υπήρξαν για να σε οδηγήσουν κάπου. Αυτές οι τελείες ενώθηκαν και κάποια στιγμή με έφεραν στις Ειδικές Εκδόσεις και έκαναν το όνειρό μου πραγματικότητα.   Μιας και εργάζεσαι σε μουσικό ραδιόφωνο, ποια είναι η δική σου σχέση με τη μουσική; Ακούω μουσική 24 ώρες το 24ωρο. Αν μπορούσα, θα άκουγα και τις ώρες που κοιμάμαι. Ολόκληρες οι μέρες μου έχουν  φόντο ασταμάτητη μουσική. 

Ποια είναι τα αγαπημένα σου τραγούδια αυτήν την περίοδο; 
Το «Ξημερώνει» της Monika, «Τα ξωτικά» του Σωκράτη Μάλαμα και το «Stay with me» από την όμορφη φωνή της Karen Souza.

Πώς βλέπεις την εικόνα του σημερινού ραδιοφώνου, δεδομένου ότι κυριαρχεί το playlist;
Απεχθάνομαι τα playlists. Πιστεύω ότι ο παραγωγός πρέπει να έχει μουσικες γνώσεις και να εκφράζεται μέσα από τις επιλογές των τραγουδιών. Τα playlists κουράζουν και τους παραγωγούς και τους ακροατές με επαναλήψεις από τα ίδια και τα ίδια τραγούδια και τους ίδιους καλλιτέχνες.

Ποιο είναι το πιο αστείο ή περίεργο περιστατικό που σού έχει συμβεί εν ώρα εργασίας;
Στις αρχές της καριέρας μου έχω βήξει σαν να μην υπάρχει αύριο σε ανοιχτό μικρόφωνο… Νόμιζα ότι το είχα κλείσει. Οι ακροατές έστελναν μηνύματα και ρωτούσαν αν ζω…

Απ’ ό,τι ξέρουμε, είσαι φανατική βιβλιόφιλη. Ποια είναι τα αγαπημένα σου βιβλία;
Τα αγαπημένα μου των τελευταίων χρόνων είναι το «Σέρρα» του Γιάννη Καλπούζου και η τετραλογία «Η υπέροχη φίλη μου» της Έλενα Φεράντε. Όταν τελείωσα το πρώτο ένιωσα κάθαρση, στο δεύτερο ένιωσα ένα τεράστιο κενό. Ήθελα κι άλλο...

Παρακολουθείς τηλεόραση; Ποια προγράμματα προτιμάς;
Ελάχιστα… Βλέπω «Φιλαράκια» ξανά και ξανά γιατί με χαλαρώνουν. Ενίοτε βλέπω «Αδύναμο κρίκο» και «Κάρμα» στο YouTube.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που σου λείπει από την τηλεόραση και που θα ήθελες να δεις;

Μου λείπουν σειρές όπως με έξυπνο χιούμορ όπως «Ντόλτσε βίτα», «Δύο ξένοι» και «Στο παρά πέντε». Νομίζω ότι δεν βγαίνουν πια τέτοιες σειρές. 

NOTE: H Αφροδίτη Δερματά γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Σπούδασε διαφήμιση και εργάζεται στα ΜΜΕ από το 1998. Σήμερα έχει αναλάβει τη διαχείριση της εφαρμογής WiZ. Αγαπά το θέατρο και έχει κάνει διάφορα θεατρικά σεμινάρια. 

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Sacra Famiglia

Sacra Famiglia

Η έννοια της οικογένειας είναι πάνω από όλα. Πάντα ήταν.
 |  INTERVIEWS