ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ecru denim παντελόνι, πουκάμισο και γόβες
 

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο R. Kelly!

Είναι μία από τις πιο shocking υποθέσεις που αφορά κάποιο δημόσιο πρόσωπο. Εδώ και 20 χρόνια οι κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών από τον R.Kelly βγαίνουν κάθε τόσο προς τα έξω χωρίς όμως να προχωρά αφού τα κορίτσια που κρατούσε σπίτι του υποστήριζαν πως μένουν εκεί οικειοθέλως. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ ''Surviving R. Kelly'' 

Οι υποθέσεις έγιναν ξανά viral χάρη στο ντοκιμαντέρ ''Surviving R. Kelly'' όπου παλαιότερα θύματα του, συνεργάτες του αλλά και γονείς των κοριτσιών που έμεναν ακόμα σπίτι του, μιλούσαν για τον γνωστό τραγουδιστή της R&B. Πρόσφατα, δύο γυναίκες βγήκαν μπροστά σε διάσκεψη Τύπου, όπου εξομολογήθηκαν πως ο R. Kelly τους κακοποίησε όταν ήταν 15 και 16 ετών.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο τραγουδιστής παραδόθηκε στην αστυνομία την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, με 10 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος του. Τα περιστατικά έλαβαν χώρα μεταξύ 1998 και 2010 και η παράδοσή του στην αστυνομία έγινε αφότου διέρρευσε ένα ακομα 45λεπτο sex tape στο οποίο φαίνεται να κάνει σεξ με ανήλικη, όπως υποστηρίζει το CNN. 

Μέχρι πρόσφατα ο τραγουδιστής αρνούνταν κάθε κακόβουλη πράξη, αλλά φαίνεται πως αποφάσισε επιτέλους να παραδοθεί. Αναλόγως του πώς θα εξελιχθει η υπόθεση, ο R. Kelly μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με 70 χρόνια φυλάκισης. 

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του CBS News. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση