Μαρία Σάββα
Σε ιδιαίτερα φορτισμένο και συγκινητικό κλίμα αποχαιρέτησε ο Γιάννης Κότσιρας τον Γιώργο Μαζωνάκη, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συναυλίας του στη Λευκωσία.
Ο γνωστός ερμηνευτής, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του συναδέλφου του, έκανε μια ξεχωριστή αναφορά στην προσωπικότητα του Γιώργου Μαζωνάκη, μιλώντας με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την ευαισθησία και την τρυφερότητά του.
«Δεν ήμασταν φίλοι αλλά τον αγαπούσα πολύ, ήταν πολύ τρυφερός και ευαίσθητος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κότσιρας από τη σκηνή, εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του δημοφιλούς τραγουδιστή.
Στη συνέχεια, ο Γιάννης Κότσιρας μοιράστηκε με το κοινό μια προσωπική ανάμνηση από την περίοδο που οι δύο καλλιτέχνες εμφανίζονταν σχεδόν παράλληλα. Όπως θυμήθηκε, εκείνη την εποχή «δουλεύαμε κολλητά, εγώ στην Ακτή Πειραιώς με Νταλάρα, Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη».
«Κάποιο βράδυ τελειώνουμε εμείς και πάω δίπλα να τον βρω, δεν είχε βγει ακόμα. Πήγα να του μιλήσω, του είπα “πας πάρα πολύ καλά, όταν κλείνουμε εμείς έρχεται κόσμος σε σένα” και εκείνος μου απάντησε “Γιάννη μου, έτσι είναι, για κάθε παράδεισο υπάρχει και μια κόλαση”», ανέφερε ο τραγουδιστής.
@mariaaacon_ #mazonakis #kotsiras #fyp #osozwmazw original sound - mariaaacon
Η χαρακτηριστική ατάκα του Γιώργου Μαζωνάκη προκάλεσε το χαμόγελο και το γέλιο των θεατών, αποτυπώνοντας μέσα από μια αυθόρμητη στιγμή και το ιδιαίτερο χιούμορ που χαρακτήριζε τον αείμνηστο ερμηνευτή.
Κλείνοντας, ο Γιάννης Κότσιρας θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσα από τη μουσική. «Θέλω να πούμε λίγο από ένα τραγούδι του συνεργάτη μου Νίκου Τερζή για να τον θυμηθούμε», είπε χαρακτηριστικά, πριν ξεκινήσει να ερμηνεύει το «Ανήκω σε μένα», ένα από τα τραγούδια που συνδέθηκαν με τον Γιώργο Μαζωνάκη.
@must.daily “Γιάννη μου, έτσι είναι, για κάθε παράδεισο υπάρχει και μια κόλαση”, είχε πει κάποτε ο Γιώργος Μαζωνάκης στον Γιάννη Κότσιρα.
original sound - Must Daily
















