ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Meghan Markle: Στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες

Ο λόγος που επισκέφθηκε το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Μαρία Καραμάνου

Στο πλαίσιο μιας αναπάντεχης αλλαγής στο βασιλικό δράμα, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton φαίνεται πως κάνουν κινήσεις για να επανασυνδεθούν με τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry, μετά τη σοκαριστική διάγνωση καρκίνου που αφορά μέλος της βασιλικής οικογένειας. Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στην Mirror, ο William και η Kate έκαναν έκκληση για μια οικογενειακή επανένωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκφράζοντας την επιθυμία να δουν την ανιψιά και τον ανιψιό τους.

Ο βασιλικός βιογράφος Tom Quinn αποκαλύπτει ότι παρά τις καλές προθέσεις του ζευγαριού των Ουαλών, η Meghan φαίνεται να αντιδρά με σθεναρή άρνηση στο ενδεχόμενο της επίσκεψης στη Βρετανία, κλείνοντας την πόρτα σε οποιαδήποτε πιθανότητα επανασύνδεσης μέσω μιας οικογενειακής συνάντησης. Η επιμονή του William και της Kate για μια τέτοια επανένωση αντικατοπτρίζει την επιθυμία τους να ξεπεραστούν οι διαφορές που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ των δύο ζευγαριών, και να επιδιωχθεί μια ανανέωση των σχέσεων σε μια δύσκολη περίοδο για την οικογένεια.

Αναφέρεται επίσης ότι ο πρίγκιπας Harry προγραμματίζει να επιστρέψει στη Βρετανία τον Μάιο για τους Αγώνες Invictus Games, μια εκδήλωση που ο ίδιος ίδρυσε και στην οποία είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος. Ωστόσο, φαίνεται πως θα το κάνει χωρίς τη συνοδεία της οικογένειάς του, αφήνοντας ανοιχτό το ερώτημα για το μέλλον των σχέσεων μεταξύ των δύο αδελφών και των οικογενειών τους.

Ο λόγος που επισκέφθηκε το νοσοκομείο του Λος Άντζελες

Η Meghan Markle επισκέφθηκε το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες (CHLA) με έναν τρυφερό και ενθουσιώδη τρόπο. Φορώντας ένα κομψό φόρεμα από τον Oscar de la Renta, η δούκισσα του Σάσεξ πέρασε ποιοτικό χρόνο με τους νεαρούς ασθενείς του νοσοκομείου. Σε ένα συγκινητικό βίντεο που καταγράφηκε από το CHLA, φαίνεται να απολαμβάνει τη στιγμή παίζοντας και διαβάζοντας παραμύθια στα παιδιά.

Εκτός από την προσπάθεια να ανεβάσει το ηθικό των παιδιών που αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες, η Meghan συνάντησε επίσης το προσωπικό του νοσοκομείου, δείχνοντας έμπρακτη υποστήριξη προς τους ανθρώπους που καθημερινά εργάζονται για την ευημερία των παιδιών.

Η παρουσία της στο πρόγραμμα «Literally Healing» του CHLA αναδεικνύει τη σημασία της παιδικής λογοτεχνίας ως μέσο θεραπείας και ψυχοκοινωνικής στήριξης. Το πρόγραμμα προσφέρει στις οικογένειες περισσότερα από 65.000 βιβλία ετησίως, ενώ παράλληλα προάγει τη φιλαναγνωσία και ενισχύει την ψυχολογική ανθεκτικότητα των οικογενειών που βρίσκονται σε δύσκολες στιγμές λόγω της ασθένειας των παιδιών τους.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση