ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Χατζηγιάννης: Όσα είπε για την σεξουαλικότητα του

«Έχω ακούσει ότι είμαι και πολύ καλός στο pole dancing», είπε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Σε μια σπάνια και ειλικρινή εμφάνιση, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανοίγει την καρδιά του στο κοινό μέσα από το κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο YouTube. Ο διάσημος Κύπριος τραγουδιστής, που έχει κατακτήσει την κορυφή των μουσικών charts με αμέτρητες επιτυχίες, παίρνει την ευκαιρία να μιλήσει ανοιχτά για θέματα που τον αφορούν προσωπικά και επαγγελματικά.

Η συνέντευξη, γεμάτη από χαλαρές στιγμές και βαθιές αποκαλύψεις, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του Χατζηγιάννη. Απαντώντας σε σχόλια που αφορούν την προσωπική του ζωή, ειδικά σχετικά με τη σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια, ο Χατζηγιάννης δείχνει μια πλευρά του συχνά κρυμμένη από το κοινό. Επίσης, η συζήτηση περιλαμβάνει τις φωνητικές του ικανότητες, όπου με ταπεινότητα αλλά και σιγουριά, ο τραγουδιστής μοιράζεται τις σκέψεις του για το ταλέντο που τον έκανε ευρέως αναγνωρίσιμο.

Η συνέντευξη αυτή στο κανάλι του Κοψιάλη είναι ένα must-see για όσους επιθυμούν να κατανοήσουν καλύτερα τον άνθρωπο πίσω από τα δημοφιλή τραγούδια. 

Για την σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε, «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις. Πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα παιδί».

Ενώ για την σεξουαλικότητα του είπε, «Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, μέχρι ότι είμαι και πολύ καλός στο pole dancing. Το σώμα του καθενός είναι κτήμα του, τού ανήκει και έχει αναφαίρετο δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Πρέπει να υπάρχει απόλυτη ελευθερία στους ανθρώπους εφόσον δεν καταπατούν την ελευθερία του άλλου».

Τέλος, για την αλλαγή στη φωνή του ο τραγουδιστής επισήμανε, «Δεν έχει γίνει ποτέ ούτε μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή δεν μπορεί να αλλάξει από πολλούς παράγοντες, πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και κατά δεύτερο, επειδή ως μουσικός ήθελα να αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα. Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση