ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Καρβέλας: «Η Άννα με οδήγησε να το κάνω»

Όλα όσα αποκάλυψε στην εξομολογητική συνέντευξη του με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη.

Μαρία Καραμάνου

Σε μια σπάνια συνέντευξή του που παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας, 1ης Απριλίου, ο Νίκος Καρβέλας άνοιξε την ψυχή του στη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» του MEGA. Ο γνωστός συνθέτης, τραγουδιστής και συγγραφέας μίλησε για πολλά θέματα, ανάμεσά τους και για τους γάμους του με την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια.

Η αποκάλυψή του αποτέλεσε έναν χείμαρρο συναισθημάτων και αναμνήσεων, προσφέροντας μια σπάνια ματιά στη ζωή και την πορεία του καλλιτέχνη. Η εμβληματική παρουσία του Νίκου Καρβέλα στον χώρο της ελληνικής μουσικής και η ειλικρίνειά του στη συνέντευξη αποτέλεσαν ένα ενδιαφέρον θέμα που έκανε τους λάτρεις της μουσικής να αναλογιστούν την πορεία του καλλιτέχνη και την επίδρασή του στον πολιτισμό και την κοινωνία.

Για τους γάμους του αποκάλυψε πως, «Δηλαδή θες να μου πεις τώρα ότι εγώ έκανα θρησκευτικό γάμο σοβαρά; Αυτό που έκανα και δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωση. Δύο γάμους έχω κάνει. Ήμουν πολύ μικρός και ρομαντικός τότε. Με την Άννα με οδήγησε κάτι αλλοπρόσαλο μέσα στις βλάβες του εγκεφάλου που με οδήγησε να το κάνω και μετά το πλήρωσα, γιατί δεν είμαι για τέτοια πράγματα».

Ενώ για την Αννίτα Πάνια δήλωσε, «Το έκανα και με την Αννίτα, γιατί ήθελα να δω το πρόσωπο της μάνας της και του πατέρα της να γελάνε. Διασκέδαζα πάρα πολύ, γιατί η Αννιτούλα είναι ένα πολύ περίεργο κορίτσι και πίστευαν ότι δεν θα έκανε ούτε παιδάκι και όταν είδαν ότι είναι με αυτόν τον τρελό θα κάνει παιδί, είπα να τους δώσω όλο το πακέτο. Τώρα δεν είμαι παντρεμένος. Δεν είμαι σε φάση οικογενειακή. Αυτό λέγεται Καρβέλια σχέση». 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση