ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Swift: Στη λίστα με τους πιο πλούσιους του κόσμου

Από την κορυφή των charts στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes.

Μαρία Καραμάνου

Η Taylor Swift, η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια που έχει κατακτήσει την καρδιά εκατομμυρίων θαυμαστών σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύεται πως είναι εξίσου επιτυχημένη και στον τομέα των προσωπικών της επιδιώξεων και της επιχειρηματικότητας. Σε ηλικία 34 ετών, η Swift δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και συνεχίζει να κυνηγάει τους στόχους που η ίδια έχει θέσει, φτάνοντας μέχρι και στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes.

Η πορεία της στη μουσική βιομηχανία έχει χαρακτηριστεί από τεράστια επιτυχία, με αμέτρητα hits, βραβεία και πωλήσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της, «The Tortured Poets Department», προβλέπεται να είναι άλλο ένα σημαντικό βήμα στην εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα της, ακολουθώντας τα χνάρια των «Midnights» και της επανέκδοσης του «1989».

Ωστόσο, η Swift δεν είναι μόνο μια ταλαντούχα τραγουδίστρια και στιχουργός. Έχει αποδείξει ότι είναι μια επιχειρηματίας με σαφή όραμα, ικανή να διαχειρίζεται και να επεκτείνει το brand της με τρόπους που την καθιστούν μια πραγματική δύναμη στον κόσμο της μουσικής και του επιχειρείν. Η πρόσφατη είσοδός της στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes αποτελεί την απόδειξη ότι η επιτυχία της δεν είναι περιορισμένη μόνο στα μουσικά charts αλλά επεκτείνεται και στον χώρο των επιχειρήσεων.

Η δυναμική παρουσία και η αδιάκοπη εργασία της Taylor αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλούς, αποδεικνύοντας ότι η διαρκής αφοσίωση στους στόχους και η πίστη δεν σταματά να εκπλήσσει και να κατακτά νέα επιτεύγματα, θέτοντας τον πήχη ψηλά τόσο για τον εαυτό της όσο και για τους συναδέλφους της στην μουσική βιομηχανία.

Ένα Αστέρι που Φωτίζει τον Ουρανό της Παγκόσμιας Επιτυχίας

Το 2024 αποτελεί ένα έτος σταθμός για την Taylor, με εντυπωσιακές επιτυχίες που έρχονται να προστεθούν στο ήδη λαμπρό αστέρι της. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, πέρα από την ανακήρυξή της ως δισεκατομμυριούχου από το Forbes, έχει ήδη κατακτήσει το κοινό με μια σειρά από εντυπωσιακές επιδόσεις: από την επιτυχία της στον κινηματογράφο μέχρι τη διοργάνωση μιας τεράστιας περιοδείας και τη σύναψη ενός νέου ρεκόρ στα βραβεία Grammy.

Η δυσθεώρητη περιουσία της, που τώρα φτάνει το 1,1 δισεκατομμύριο δολάρια, δεν είναι απλώς αποτέλεσμα της μουσικής της καριέρας ή των επενδύσεων της σε ακίνητα, αλλά αποτελεί επίσης μια αναγνώριση της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και της διορατικότητας που έχει επιδείξει στην πορεία της καριέρας της.

Η Eras Tour, που ξεκίνησε με έναρξη τον Μάρτιο του 2023, αποτελεί τη μεγαλύτερη περιοδεία της τραγουδίστριας μέχρι σήμερα, σπάζοντας το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε εισπράξεις. Αυτό το επίτευγμα δεν είναι μόνο αποδεικτικό της μαζικής της δημοτικότητας αλλά και της ικανότητάς της να συνδέεται με το κοινό σε μια εποχή που η ζωντανή μουσική αναζητά νέους τρόπους να εμπνεύσει και να ενθουσιάσει.

Τον Δεκέμβριο, το περιοδικό Time ανακήρυξε την τραγουδίστρια ως το πρόσωπο της χρονιάς 2023. Στη συνέχεια, τον Φεβρουάριο, στα βραβεία Grammy, η Swift έσπασε ρεκόρ, κερδίζοντας το τέταρτο βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς, ξεπερνώντας θρύλους της μουσικής βιομηχανίας.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS