ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Κυριάκου: Οι ευχές για τα γενέθλια της μαμάς της

«Σήμερα έχει γενέθλια ο πιο όμορφος άνθρωπος του κόσμου», έγραψε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Η Άντρεα Κυριάκου, γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και influencer, επέλεξε να μοιραστεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ένα ξεχωριστό μήνυμα για τη μητέρα της, Μαίρη Ξενοφώντος, η οποία γιόρταζε τα γενέθλιά της στις 3 Απριλίου.

Με αφορμή ένα βίντεο που δείχνει τη μητέρα της και τον πατέρα της να παίζουν με τα παιδιά της, η Άντρεα εξέφρασε την απέραντη αγάπη της προς τη μητέρα της και της απηύθυνε τις πιο τρυφερές ευχές.

Μάλιστα συνόδευσε την ανάρτηση της με τη λεζάντα, «Σήμερα έχει γενέθλια ο πιο όμορφος άνθρωπος του κόσμου, ο πιο υπομονετικός. Που στέκεται δίπλα μας βράχος σε όλα. Που μας έχει προτεραιότητα όσο και να μεγαλώνουμε. Που διαβάζει, ενημερώνεται και προσπαθεί να είναι δίπλα στα παιδιά μας, όχι γιατί της το ζητάμε γιατί δεν αντέχει μακριά τους. Σε αγαπάμε», αναδεικνύοντας τη σημασία της οικογένειας και της αλληλεγγύης στις οικογενειακές σχέσεις.

Συνολικά, η ανάρτηση αποτελεί έναν θερμό εορτασμό της μητέρας της και έναν τρυφερό τρόπο να εκφράσει την αγάπη και την εκτίμησή της. Μέσα από αυτήν, αναδεικνύεται η σημασία της οικογένειας και η σπουδαιότητα της συναισθηματικής στήριξης στις προσωπικές μας ζωές.

Δείτε το στιγμιότυπο εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση