ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Δίπλαρος: Η τρυφερή ανάρτηση για το βαφτιστήρι του

Μια συγκινητική αφιέρωση για την ευαισθητοποίηση στον αυτισμό.

Μαρία Καραμάνου

Ο Απρίλιος, αναγνωρισμένος διεθνώς ως ο μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό, αποτελεί μια ευκαιρία να ενισχυθεί η κατανόηση και η στήριξη προς τα άτομα με αυτισμό και τις οικογένειές τους. Στο πλαίσιο αυτό, ο Ευθύμιος Δίπλαρος, βουλευτής του ΔΗΣΥ, προχώρησε σε μια ιδιαίτερα συγκινητική κίνηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, υπενθυμίζοντας την αξία της αποδοχής και της αγάπης.

Στην εν λόγω ανάρτηση, ο Δίπλαρος μοιράστηκε ένα βίντεο με τον αγαπημένο του βαφτιστήρι, τον Γιώργο, επισημαίνοντας την ανεκτίμητη σημασία της ευαισθητοποίησης προς τον αυτισμό. Τα λόγια του, «Γιώργο μου σε αγαπάμε πολύ, ο νονός και η νονά», απηχούν την απέραντη αγάπη και υποστήριξη προς τον Γιώργο, αλλά και προς όλα τα άτομα με αυτισμό, τονίζοντας τη σημασία της αποδοχής και της κατανόησης.

Αυτή η ανάρτηση ξεπερνά τα συνηθισμένα όρια ενός απλού μηνύματος στα social media, μετατρέποντας την προσωπική αφιέρωση σε μια πανίσχυρη υπενθύμιση της αξίας της ευαισθητοποίησης και της εκπαίδευσης γύρω από τον αυτισμό. Είναι μια πράξη που φωτίζει τη σημασία της αγάπης και της αλληλεγγύης στην υποστήριξης. 

Δείτε τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση