ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Kylie Jenner: Το Rolex της κόρης της αξίας σαράντα χιλιάδων δολαρίων

Το βίντεο που μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στο Tik Tok.

Μαρία Καραμάνου

Η Stormi, η μικρή κόρη της Kylie Jenner, φαίνεται να έχει εξαιρετικά ακριβό γούστο, κάτι που επιβεβαιώνεται από ένα βίντεο που η διάσημη τηλεπερσόνα μοιράστηκε στο TikTok.

Σε αυτό το βίντεο, η Kylie δείχνει το ακριβό ρολόι της κόρης της και λέει, "Τι έχω στην τσάντα μου;". Αντί να βγάλει αποδείξεις ή μερικές τσίχλες από την πολυτελή τσάντα της Bottega Veneta, η οποία αξίζει περίπου 4.500 δολάρια, εκείνη βγάζει ένα ρολόι Rolex.

Αυτό το βίντεο αναδεικνύει την πολυτέλεια και την ακρίβεια που περιβάλλει τη ζωή της μικρής Stormi και αποδεικνύει ότι έχει αποκτήσει ένα πολύ ακριβό και πολυτελές γούστο από μικρή ηλικία.

Η διάσημη τηλεπερσόνα από το "Keeping Up with the Kardashians" φορούσε ένα απλό λευκό μπλουζάκι και γυαλιά ηλίου καθώς καθόταν στο αυτοκίνητό της και τραβούσε το βίντεο. Στη συνέχεια, αναφέρει, "Έχω ένα νέο προϊόν εδώ, μήπως πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι 'τι είναι στην τσάντα μου;'. Δεν έχω καθαρίσει αυτήν την τσάντα ούτε την έχω ψάξει καθόλου τον τελευταίο καιρό".

Στη συνέχεια, η ίδρυτρια της Kylie Cosmetics πιάνει ένα μπουκάλι απολυμαντικού χεριών από τη σειρά Kylie Skin και κάνει σαφή διαφήμιση των προϊόντων της. Τηρώντας τον χαρακτήρα του παιχνιδιού, αναφέρει επίσης, "Έχω το ρολογάκι της Stormi εδώ μέσα", κρατώντας το ξανά επιδεικτικά. Αυτό το ρολόι είναι το Rolex Day-Date και έχει κόστος περίπου 40.000 δολάρια.

Δείτε το βίντεο εδώ:

@kyliejenner

 

Sweet Sunset - Tollan Kim & dulai
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση