ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Πρίγκιπας Harry: Οι αναφορές στην πρώην του και η αναστάτωση της Meghan

Η πρώτη φορά εδώ και 130 χρόνια που ένα σημαντικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας καταθέτει σε δικαστήριο.

Μαρία Καραμάνου

Σύμφωνα με μια γραπτή δήλωση που δημοσίευσε ο New York Times, ο πρίγκιπας Harry συνεχίζει την αγωγή του κατά της Mirror Group Newspaper Limited. Στη δήλωσή του, ο πρίγκιπας κατηγορεί τους δημοσιογράφους ότι είχαν πρόσβαση στα ηχητικά του μηνύματα όταν ήταν έφηβος και ότι αυτό προκάλεσε σοβαρά προβλήματα εμπιστοσύνης. Επίσης, αναφέρει ότι ένιωθε ότι οι σχέσεις του με τους δημοσιογράφους ήταν πάντα καταδικασμένες λόγω της αδιακρισίας και της παραβίασης της ιδιωτικής του ζωής.

Μάλιστα, ο πρίγκιπας δήλωσε πως, “Ήταν ακριβώς αυτό το αίσθημα ότι βρισκόταν συνεχώς υπό παρακολούθηση η σχέση μου”, δήλωσε ο 38χρονος. “Πιστεύω ότι η Chelsy το αντιμετώπιζε αυτό ακόμα πιο δύσκολα όταν ζούσε στην Αγγλία μόνη της, ο καθένας έχει ένα όριο ως προς το τι μπορεί να αντέξει”.

Ο πρίγκιπας Harry κατηγορεί την εταιρεία για τη χρήση αθέμιτων πρακτικών, όπως η παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του, προκειμένου να αποκτήσει προσωπικές και εμπιστευτικές πληροφορίες για την ιδιωτική του ζωή. Παρά το γεγονός ότι προσπαθούσε να είναι ο καλύτερος σύντροφος που μπορούσε, πάντα υπήρχαν τρεις παράγοντες στις σχέσεις του: ο ίδιος, η σύντροφός του και ο Τύπος.

Ο Harry και η Davy, οι οποίοι γνωρίστηκαν στις αρχές του 2004, είχαν μια αναπόφευκτα έντονη σχέση που διήρκεσε έως τα μέσα του 2010. Τελικά, η Davy αποφάσισε ότι η βασιλική ζωή δεν ταίριαζε στις προσδοκίες και τις επιθυμίες της λόγω του αδιάκοπου ελέγχου των μέσων ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον πρίγκιπα Harry, η ζωή τους με την πρώην σύντροφό του ήταν γεμάτη "φόβο" και "ανασφάλεια", που προκαλούσαν ένα τεράστιο άγχος και άσκοπη πίεση στην σχέση τους. Επιπλέον, ήταν δυσκολότερο να εμπιστευτεί ανθρώπους και τα ιδιωτικά τους στοιχεία έβρισκαν τον δρόμο τους στη δημοσιότητα, με αποτέλεσμα να στενεύει ο κύκλος των φίλων τους. Αυτή η κατάσταση οδήγησε σε μεγάλη κατάθλιψη και παράνοια.

Ένα περιστατικό που έγινε γνωστό το 2005 και είχε ιδιωτικό χαρακτήρα ήταν όταν ο Harry φέρεται να φλέρταρε με μια μελαχρινή γυναίκα σε ένα πάρτι, παρά το γεγονός ότι ήταν ακόμη σχέση με την Chelsy.

“Ήμουν ανώριμος, δεν είχα σκεφτεί πραγματικά τις πράξεις μου και είχα πάρει μια επιπόλαια απόφαση, και τα λάθη μου αυτά αναπαράγονταν δημοσίως”, είχε δηλώσει ο δούκας του Σάσεξ απαντώντας στα δημοσιεύματα της Daily Mirror. 

Ο πρίγκιπας Harry έχει ανοίξει πολλά μέτωπα με τις δηλώσεις του, και αυτό δημιουργεί αβεβαιότητα σχετικά με το πώς θα επηρεάσουν αυτές οι αποκαλύψεις τη Meghan, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τις πολλές αναφορές στην πρώην κοπέλα του.

Ο πρίγκιπας Harry θα συνεχίσει την κατάθεσή του στις επτά Ιουνίου, και αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή του, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τον χαρακτήρα του. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά εδώ και 130 χρόνια που ένα σημαντικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας καταθέτει σε δικαστήριο, και αυτό καθιστά την κατάθεσή του ακόμη πιο σημαντική.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση