ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Shakira και Lewis Hamilton: Είναι τελικά ζευγάρι;

Η κοινή τους εμφάνιση που έκανε τους φανς να τρελαθούν.

Μαρία Καραμάνου

Φαίνεται ότι η Shakira και ο Lewis Hamilton πέρασαν το σαββατοκύριακο μαζί, καθώς η Shakira επέστρεψε στην F1 για να παρακολουθήσει από κοντά τον Lewis. Ο Lewis οδηγούσε για την ομάδα της Mercedes και κατάφερε να τερματίσει στην καλύτερη θέση της χρονιάς του, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.

Μετά τον αγώνα, ο Lewis απέδωσε τα εύσημα στην ομάδα του, δηλώνοντας ότι αισθάνθηκε ότι οδηγούσε το καλύτερο αυτοκίνητο της σεζόν. Είναι πιθανόν η παρουσία της Shakira που τον στήριζε αδιάκοπα να του προσέφερε ένα επιπλέον κίνητρο και να του μετέφερε θετική ενέργεια.

Συνοψίζοντας, η Shakira και ο Lewis Hamilton φαίνεται ότι είναι μαζί και η παρουσία της μπορεί να λειτουργεί ως ένα επιπλέον κίνητρο για τον Lewis στους αγώνες της F1.

Ο Lewis Hamilton φαινόταν πολύ χαρούμενος και γεμάτος αυτοπεποίθηση όταν βρέθηκε στο βάθρο. Σε κάποια φάση, η παρέα του επεκτάθηκε καθώς ορισμένοι φίλοι του, συμπεριλαμβανομένης και της Shakira, εντάχθηκαν στο γκρουπ. Φαίνεται ότι η Shakira τον συνόδευσε και στο δείπνο, μάλιστα, κάθισε ακριβώς δίπλα του και στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν φαίνεται να έχει το χέρι του περασμένο γύρω από τον ώμο της.

Φαίνεται ότι η Shakira επιθυμεί να είναι μέρος της παρέας του Lewis Hamilton και αυτό στην πραγματικότητα ακυρώνει κάθε πιθανότητα σχέσης με τον Tom Cruise.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση