ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Kourtney: Απάντησε σε hate comment για το σώμα της

«ΑΓΑΠΩ αυτό το σώμα που μου χάρισε τα 3 μεγάλα μωρά μου και το μικρό μου αγοράκι», δήλωσε η Kourtney Kardashian μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Η Kourtney Kardashian, που πρόσφατα έγινε μητέρα για ακόμη μία φορά, δείχνει να αποδέχεται και να αγκαλιάζει το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αυτοαποδοχής και θετικότητας. Η μεγαλύτερη αδελφή της οικογένειας Kardashian εορτάζει τα 45α της γενέθλια, λαμβάνοντας αγάπη και ευχές από φίλους και οικογένεια.

Η επιβεβαίωση της αυτοεκτίμησης και της ανεξαρτησίας της Kourtney έρχεται σε μια εποχή που πολλές γυναίκες αναζητούν έμπνευση και στήριξη για τις δικές τους προκλήσεις σε θέματα body image, ιδιαίτερα μετά από σημαντικά γεγονότα στη ζωή τους όπως η εγκυμοσύνη και ο τοκετός.

Σε ένα επίσης σημαντικό κομμάτι αυτής της γιορτής, η Kim Kardashian, με έναν προσωπικό και συναισθηματικό τρόπο, αποφάσισε να τιμήσει την αδελφή της με την δημοσίευση ενός παλαιότερου στιγμιότυπου από οικογενειακές διακοπές. Η φωτογραφία δείχνει τις τρεις αδελφές να απολαμβάνουν ποιοτικό χρόνο μαζί, ενισχύοντας την εικόνα μιας έντονα δεμένης οικογένειας που στηρίζεται αμοιβαία.

Photo By @kimkardashian On Instagram

Μάλιστα, στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε, «Σε αγαπώ και ανυπομονώ για άλλα 45 χρόνια μαζί! Θα θυμάμαι ιδιαίτερα αυτό το τελευταίο ταξίδι με την αδελφή μας, όπου όλα τα παιδιά μας έκαναν πάρτι χορού μέχρι να λιποθυμήσουν, όπως κάναμε όλοι μας όταν μεγαλώναμε! Σε γιορτάζω σήμερα και σου είμαι ευγνώμων για πάντα που έδινες πάντα τις καλύτερες συμβουλές που θα μπορούσε να δώσει μια αδελφή!». 

Υποθέτοντας ότι η εορτάζουσα θα θεωρούσε ότι η φωτογραφία αυτή δεν ήταν κολακευτική για την ίδια, ο hater έγραψε, «Τώρα ξέρετε ότι δεν θα της αρέσει αυτή η φωτογραφία… lol είναι τα γενέθλιά της, Kim… lol». 

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Kourtney απάντησε, «Λατρεύω αυτήν τη φωτογραφία! Είμαι εγώ και οι αδελφές μου που περνάμε τις καλύτερες στιγμές σε ένα ταξίδι με τα παιδιά μας…και οι αναμνήσεις θα κρατήσουν για πάντα! Και ΑΓΑΠΩ αυτό το σώμα που μου χάρισε τα 3 μεγάλα μωρά μου και το μικρό μου αγοράκι». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση