ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Αρτεμίου: Αποκάλυψε το νέο «βήμα» του Τρύφωνος

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε δημόσια την νέα επαγγελματική πρόταση που δέχτηκε ο Τάσος Τρύφωνος από ελληνική εκπομπή.

Μαρία Καραμάνου

Φαίνεται πως η Χριστιάνα Αρτεμίου μας έδωσε μια ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με τον γνωστό παρουσιαστή Τάσο Τρύφωνο στην πρόσφατη εκπομπή του «Έλα Να Δεις». Η Αρτεμίου αποκάλυψε ότι ο Τρύφωνος, ο γνωστός Κύπριος, έλαβε μια πρόταση να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή της νέας εκπομπής «TV Queens» του καναλιού OPEN. Η εκπομπή αυτή φαίνεται πως θα εστιάζει στην ανάδειξη νέων ταλέντων στον χώρο της παρουσίασης, αναζητώντας την επόμενη μεγάλη παρουσιάστρια.

Επιπλέον, η Χριστιάνα ανέφερε ότι ο Τρύφωνος θα έχει το ρόλο να επισκέπτεται και το σπίτι όπου θα διαμένουν οι συμμετέχοντες, παρέχοντας συμβουλές και οδηγίες. Αυτό δείχνει μια πιο δυναμική και ενεργή συμμετοχή από πλευράς του στην εκπομπή, κάτι που σίγουρα προσθέτει ένα επιπλέον ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές.

Photo By @tasostrifonos On Instagram

Η εκπομπή αναμένεται να προσελκύσει πολλούς φαν του Τάσου Τρύφωνος, καθώς η συμμετοχή του ως κριτής και μέντορας θα είναι καθοριστική στην αναζήτηση του νέου αστέρα της ελληνικής τηλεόρασης.

Μάλιστα, η Αρτεμίου δήλωσε πως, «Έχω να κάνω μία αποκάλυψη, κάτι που έμαθα σήμερα στο ραδιόφωνο...Σε ποιον έχουν προτείνει, αν θέλει και εκείνος, να είναι μέλος στην κριτική επιτροπή των lives; Αλλά να μπαίνει και μέσα στο σπίτι...Τον Τάσο, και μου λέει τι να κάνω;»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση