ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Η υπόσχεση του πρίγκιπα William στην Middleton

Όλα όσα δήλωσε ο πρίγκιπας στη πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της Kate ότι πάσχει από καρκίνο.

Μαρία Καραμάνου

Ο πρίγκιπας William επέστρεψε στις βασιλικές του υποχρεώσεις με ανανεωμένη δύναμη και αφοσίωση μετά από ένα σημαντικό διάλειμμα για προσωπικούς λόγους. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου βρέθηκε δίπλα στην σύζυγό του, Kate Middleton, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, καθώς πρόσφατα αποκάλυψε δημόσια τη μάχη της με τον καρκίνο.

Η επιστροφή του στα καθήκοντά του τον βρήκε να επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Surplus to Supper στο Surrey. Ο οργανισμός αυτός δραστηριοποιείται στην παροχή γευμάτων σε απόρους, με τον Πρίγκιπα William να συμμετέχει ενεργά στη διανομή φαγητού και να συνομιλεί με το προσωπικό και τους εθελοντές.

Κατά τη διάρκεια μιας συγκινητικής στιγμής, μια εθελόντρια προσέφερε στον πρίγκιπα ευχητήριες κάρτες για την καλή ανάρρωση της Kate και του βασιλιά Κάρολου, εκφράζοντας επίσης την ευχή της να φροντίζει την σύζυγό του. Ο William απάντησε με θέρμη, υποσχόμενος πως θα φροντίζει την Kate λε΄γοντας χαρακτηριστικά, «Θα την φροντίζω, την φροντίζω». 

Η δημόσια αυτή εμφάνιση και η συμμετοχή του σε δράσεις που έχουν άμεσο κοινωνικό αντίκτυπο ενισχύουν την εικόνα του Πρίγκιπα William ως ενός δυναμικού και ευαίσθητου μέλους της βασιλικής οικογένειας, που παρά τις προσωπικές δυσκολίες, συνεχίζει να υπηρετεί με ακρίβεια και ευσυνειδησία τα καθήκοντά του.

Ο πρίγκιπας William βρίσκεται σε μία περίοδο σημαντικής αναδιοργάνωσης των προσωπικών και επαγγελματικών του υποχρεώσεων, επιδιώκοντας να διατηρήσει μια υγιή ισορροπία μεταξύ της υποστήριξης προς την οικογένειά του και των καθηκόντων του ως διάδοχος του βρετανικού θρόνου. Σε μια εποχή που η σύζυγός του, Kate, και ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος, δίνουν τις δικές τους μάχες με σοβαρά θέματα υγείας, ο William έχει αποφασίσει να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του σε μία έως δύο φορές την εβδομάδα.

Η απόφαση αυτή αντανακλά την προσπάθειά του να παραμείνει παρών στην καθημερινή ζωή των τριών παιδιών του και της συζύγου του, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει να εκπληρώνει τις βασιλικές του υποχρεώσεις. Αυτή η μειωμένη συχνότητα δημόσιων εμφανίσεων επιτρέπει στον William να διατηρήσει την εστίαση του στην υποστήριξη της υγείας και της ευημερίας της οικογένειάς του, προσφέροντας επίσης στον πατέρα του την απαραίτητη στήριξη καθώς αντιμετωπίζει την πρόκληση της ιατρικής του θεραπείας.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση