ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Rihanna: Μετανιώνει για τις εμφανίσεις της

«Τώρα, υποθέτω ως μαμά, νιώθω ότι δεν θα έκανα τίποτα από όλα αυτά τα πράγματα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Η διάσημη τραγουδίστρια και icon της μόδας, Rihanna, πρόσφατα μοιράστηκε μερικές σκέψεις για τις πιο τολμηρές στιλιστικές της επιλογές σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue. Γνωστή για τις αποκαλυπτικές και πρωτοποριακές της εμφανίσεις, η Rihanna αναγνώρισε τις «υπερβολές» που είχε κάνει στο παρελθόν, μιλώντας ανοιχτά για το πώς η προσωπική της αισθητική και οι επιλογές της έχουν εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου.

Στην εφηβεία και στα πρώτα της βήματα στον χώρο της διασημότητας, η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίσταζε να υιοθετήσει τολμηρά και αποκαλυπτικά looks, κάτι που έχει προκαλέσει αρκετή συζήτηση και σχολιασμό. «Έκανα τόσα πολλά στη ζωή μου. Είχα δείξει τις θηλές μου, έβγαζα το εσώρουχό μου σε κοινή θέα», ανέφερε στη συνέντευξή της, αναγνωρίζοντας τις παλαιότερες επιλογές της.

Ωστόσο, η Rihanna υποστήριξε ότι σήμερα έχει μια διαφορετική οπτική για το πώς θέλει να παρουσιάζεται δημόσια, προσθέτοντας πως οι στιλιστικές της επιλογές πλέον είναι πιο ώριμες και συνετές. Το τραγούδι και η μόδα παραμένουν οι κύριοι τρόποι έκφρασής της, αλλά με έναν πιο μεστό και εξελιγμένο τρόπο, που αντικατοπτρίζει την εξέλιξή της τόσο ως καλλιτέχνιδας όσο και ως ανθρώπου.

Η Rihanna, μία από τις πιο επιδραστικές και πολυσυζητημένες προσωπικότητες στον χώρο της μουσικής και της μόδας, φαίνεται να έχει υιοθετήσει μια νέα προσέγγιση από τότε που έγινε μητέρα. 

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι μετανιώνει για τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις λέγοντας, «Τώρα, υποθέτω ως μαμά, νιώθω ότι δεν θα έκανα τίποτα από όλα αυτά τα πράγματα. Και τα βλέπω και λέω 'Θεέ μου, πραγματικά έβγαινες έτσι;'», είπε, αναδεικνύοντας την εξέλιξη της προσωπικής της αισθητικής και την αυξημένη συνειδητοποίηση που έχει αποκτήσει από τότε που έγινε μητέρα.

Η Rihanna και ο Asap Rocky έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον RZA και τον Riot Rose, και η εμπειρία της μητρότητας φαίνεται να έχει ενισχύσει την επιθυμία της να διαφυλάξει και να προστατεύσει τη δημόσια εικόνα της, αναπροσαρμόζοντας τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται στον κόσμο. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση