ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Γιολίτη: Αυτός είναι ο προσωπικός της σεφ

Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε στο Instagram.

Μαρία Καραμάνου

Σε μια γραφική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που μαγνήτισε τα βλέμματα, η Έμιλυ Γιολίτη αποκάλυψε τον «προσωπικό της σεφ» της σε έναν ιδιαίτερο σκηνικό στην αυλή του σπιτιού της. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον σύντροφό της, Χρύσανθο Τσουρούλλη, ο οποίος ανέλαβε με ενθουσιασμό το ρόλο του σεφ για το βραδινό τους δείπνο. Φορώντας μια κομψή ποδιά, ο Χρύσανθος έδειξε τις μαγειρικές του δεξιότητες, ψήνοντας στην εντυπωσιακή barbeque ψησταριά του σπιτιού.

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού ανέδειξαν τον καλαίσθητο εξωτερικό χώρο της κατοικίας, με την πισίνα και το διακοσμημένα με φωτισμό περιβάλλον να προσφέρουν ένα άψογο σκηνικό για μια ρομαντική βραδιά. Η Έμιλυ, με χιούμορ στο κείμενο της ανάρτησης, ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους αν διαθέτουν και εκείνοι έναν προσωπικό σεφ στο σπίτι, γράφοντας, «Έχετε και εσείς έναν προσωπικό σεφ;». 

Φαίνεται πως ο Χρύσανθος Τσουρούλλης προσέφερε μια εντυπωσιακή επίδειξη μαγειρικής στην barbeque ψησταριά του σπιτιού, αρχίζοντας με δύο μεγάλα κομμάτια κρέατος, ίσως για stake. Ενώ στη συνέχεια, πρόσθεσε μικρότερα κομμάτια, τα οποία χρειάζονται πιο συχνό γύρισμα για ομοιόμορφο ψήσιμο.

Δείτε το στιγμιότυπο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση