ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Πρίγκιπας Harry: Μετακομίζει επίσημα στις ΗΠΑ

O Harry και η Meghan έχουν δημιουργήσει μια νέα ζωή στις ΗΠΑ, συνάπτοντας συμφωνίες με το Netflix και το Spotify και εγκαινιάζοντας το ίδρυμά τους Archewell.

Μαρία Καραμάνου

Ο πρίγκιπας Harry και η οικογένειά του έχουν πλέον κάνει την Καλιφόρνια την κύρια κατοικία τους, αποχωρώντας από τα ανώτερα βασιλικά καθήκοντα το 2020 και αποχωρώντας επισήμως από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η σημαντική αυτή αλλαγή ανακοινώθηκε μέσω επίσημων εγγράφων της φιλανθρωπικής οργάνωσης για τον αειφόρο τουρισμό, Travalyst, όπου ο Δούκας του Σάσεξ δήλωσε πλέον τις ΗΠΑ ως την κύρια χώρα κατοικίας του. Οι λεπτομέρειες αυτής της μεταβολής εμφανίστηκαν στο Companies House της Βρετανίας, ενώ η αλλαγή καταγράφηκε στις 29 Ιουνίου 2023.

Η εν λόγω ημερομηνία έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς συμπίπτει με την επιβεβαίωση από το Μπάκιγχαμ πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είχαν μετακομίσει μόνιμα από το πρώην βασιλικό τους σπίτι, το Frogmore Cottage στο Windsor. Το ακίνητο, το οποίο προηγουμένως είχε υποστεί μετατροπές σε διαμερίσματα, είχε ανακαινιστεί εκ βάθρων με κόστος 2,4 εκατομμυρίων λιρών, λίγο πριν ο Harry και η Meghan εγκατασταθούν εκεί το 2019, εν όψει της γέννησης του γιου τους, Πρίγκιπα Archie.

Η μετακόμιση στην Καλιφόρνια δεν σηματοδοτεί μόνο μια γεωγραφική αλλαγή για την οικογένεια, αλλά και μια νέα κατεύθυνση στη ζωή τους, με έναν ξεκάθαρο προσανατολισμό προς την ανεξαρτησία από το βασιλικό πρωτόκολλο και μια ανανεωμένη δέσμευση στα φιλανθρωπικά τους εγχειρήματα και στην αειφόρο ανάπτυξη μέσω του Travalyst.

Η ιστορία του πρίγκιπα και της Meghan Markle είναι πραγματικά μια ιστορία γεμάτη από μεγάλες αλλαγές και δραματικές αποφάσεις. Μετά από μια σύντομη διαμονή στο Frogmore Cottage στο Windsor, η οικογένεια πέρασε έξι εβδομάδες στον Καναδά στα τέλη του 2019, απολαμβάνοντας ένα διάλειμμα από τις βασιλικές υποχρεώσεις. Η απόφασή τους να υποχωρήσουν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ανακοινώθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2020, μια κίνηση που προκάλεσε πολλά σχόλια και συζητήσεις παγκοσμίως.

Μετά την επίσημη αποχώρησή τους από τις βασιλικές τους δραστηριότητες, ο Harry και η Meghan καθώς και ο γιος τους Archie μετακόμισαν στις ΗΠΑ. Αρχικά, έμειναν προσωρινά σε μια έπαυλη του παραγωγού Τάιλερ Πέρι στο Λος Άντζελες πριν εγκατασταθούν μόνιμα στο Μοντεσίτο της Σάντα Μπάρμπαρα, όπου αγόρασαν το σπίτι που έγινε η τρέχουσα οικογενειακή τους κατοικία.

Τον Ιούνιο του 2021, η οικογένεια των Σάσεξ εμπλουτίστηκε με την άφιξη ενός νέου μέλους, της πριγκίπισσας Lilibet. Η γέννηση της Lilibet πρόσθεσε ακόμη περισσότερη χαρά στη ζωή τους και έδειξε τη νέα αρχή της οικογένειας σε ένα περιβάλλον μακριά από τις πίεσεις και τις προσδοκίες της βασιλικής ζωής.

Μετά την αποχώρησή τους από τα ανώτερα βασιλικά καθήκοντα, ο πρίγκιπας και η Markle έχουν εργαστεί ενεργά για να οικοδομήσουν μια νέα ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες, δημιουργώντας ένα νέο προφίλ για την οικογένειά τους μέσα από πολυμεσικές συμφωνίες και φιλανθρωπικές δράσεις. Η σύναψη συμφωνιών με γίγαντες της ψυχαγωγίας όπως το Netflix και το Spotify έχει επιτρέψει στο ζευγάρι να προωθήσει τις αξίες τους μέσω νέων δημιουργικών καναλιών, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ανεξάρτητη δημόσια εικόνα τους.

Επιπλέον, το ίδρυμα Archewell, που εγκαινίασαν, αντικατοπτρίζει τη δέσμευση του ζευγαριού για την υποστήριξη κοινωνικών πρωτοβουλιών και την προώθηση ανθρωπιστικών αιτιών παγκοσμίως. Πρόσφατα, η Meghan αποκάλυψε το teaser για το νέο της lifestyle εγχείρημα, το American Riviera Orchard, που περιλαμβάνει παραγωγή και διάθεση ποιοτικών μαρμελάδων. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση