ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Jennifer Lopez: «Δεν έχω Oscar ή Χρυσή Σφαίρα, αυτό όμως είναι το πέμπτο μου βραβείο Icon»

Το καυστικό σχόλιο για τα Όσκαρ.

Μαρία Καραμάνου

Η Jennifer Lopez παρευρέθηκε σε μια εκδήλωση για τις γυναίκες στο Hollywood, όπου τιμήθηκε με το βραβείο «Icon» για τη συλλογή της. Η Λατίνα σταρ αναφέρθηκε με χιούμορ στο γεγονός ότι δεν έχει βραβείο Oscar, Χρυσή Σφαίρα, Grammy, SAG Award, BAFTA, Critics Choice, ή Hollywood Film Award, εκφράζοντας παράλληλα τη χαρά της για το βραβείο «Icon» που έχει κερδίσει ξανά.

Η J.Lo μοιράστηκε με το κοινό τη χαρά της για την αναγνώριση της στην κατηγορία «Icon» και εμφανίστηκε αισιόδοξη για το μέλλον. Η αναφορά της στα βραβεία που δεν έχει κερδίσει αποτελεί ένα χιουμοριστικό σχόλιο, ενισχύοντας την εικόνα μιας καλλιτεχνικής προσωπικότητας που δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στα βραβεία, αλλά απολαμβάνει την αναγνώριση του κοινού και των οπαδών της.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως, «Από όλα τα πράγματα που πίστευα ότι θα γινόμουν όταν ήμουν μικρό κορίτσι, το τελευταίο πράγμα στη λίστα μου ήταν το Icon». Στη συνέχεια μίλησε για το πως έχει αναλάβει πολλές φορές τον ρόλο της χορεύτριας, της ηθοποιού αλλά και της τραγουδίστριας και ανέφερε ότι, «Η ιδέα που επικρατούσε ήταν ότι δεν ήσουν πραγματικός μουσικός ή σοβαρός ηθοποιός αν είσαι χορευτής, ή νόμιμος επιχειρηματίας – αν είσαι επιχειρηματίας – αν είσαι καλλιτέχνης. Όμως, το θέμα πήγαινε και πέρα από αυτό. Δεν μπορούσες να είσαι καλή ή αξιόπιστη σε τίποτα αν ήσουν σέξι, δεν μπορούσες να είσαι σέξι αν ήσουν μαμά, δεν μπορούσες να είσαι έξυπνη αν ήσουν όμορφη, και ούτω καθεξής».

Τέλος, τόνισε, «Γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα; Σίγουρα πάντα πίστευα, και θα πιστεύω, ότι μπορούμε, ότι όλοι σας μπορείτε, ότι εγώ μπορώ. Σας ευχαριστώ για αυτή την τιμή και που με είδατε και που με αναγνωρίσατε ως μία από τους δικούς σας ανθρώπους».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση