ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Σίγουρα υπήρχαν άλλα όνειρα και στόχοι όμως, η ζωή με έφερε εδώ»

Όλα όσα αποκάλυψε για τα όνειρα της, τις προσδοκίες της και το bullying.

Μαρία Καραμάνου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρευρέθηκε ανάμεσα στους καλεσμένους του πρώτου τεύχους του περιοδικού «Grace» που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα «Το Βήμα». Στη φωτογράφισή της, εμφανίζεται στο ύφος της Μαρίας Κάλλας, αναδεικνύοντας τις διάφορες πτυχές της ζωής της και την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης.

Στη συνέντευξή της με τη δημοσιογράφο Μάρθα Κουμπάνη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στην εμπειρία της στον χώρο του μόντελινγκ, στο θέμα του bullying, καθώς και στον τρόπο που φαντάζεται τη ζωή της στα επόμενα χρόνια. Όσο αναφορά την καριέρα της και τις προσδοκίες της δήλωσε πως, «Σίγουρα υπήρχαν, όπως και υπάρχουν και άλλα όνειρα και άλλοι στόχοι και κάποιο άλλο μέλλον που υπέθετα πως με περιμένει. Όμως, η ζωή με έφερε εδώ. Όσο κι αν εγώ δεν το είχα προβλέψει, ή σκεφτεί ποτέ, ότι η τηλεόραση θα είναι ένας δρόμος που θα ακολουθήσω και ένας χώρος που θα αγαπήσω».

Ενώ για το bullying τόσο στη βιομηχανία του μόντελινγκ αλλά και στον εργασιακό της χώρο, τόνισε πως, «Η λάμψη είναι το περιτύλιγμα που βλέπει ο τηλεθεατής και αλίμονο τόσα χρόνια που υπάρχουν τηλεόραση, σινεμά και περιοδικά αν δεν τα έχουμε καταλάβει ακόμα. Επί της ουσίας είμαστε όλοι καθημερινοί άνθρωποι που πηγαίνουμε στη δουλειά μας και βεβαίως υπάρχουν καλές μέρες αλλά και δύσκολες. Το να υπάρχουν κακές μέρες, όμως, εξαρτάται από τα όρια που δεν έχουν μπει πάντα εκεί που πρέπει, με αποτέλεσμα πολλές φορές να παραβιάζονται η ελευθερία, η εργασία ή ακόμα και η ψυχή κάποιου». 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση