ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Ηθοποιός του «13 reasons why» άφησε την υποκριτική

Όσα αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής της σειράς για τους λόγους που τον ώθησαν να αποσυρθεί από την υποκριτική.

Μαρία Καραμάνου

Ο Ντίλαν Μινέτ, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Netflix «13 Reasons Why», έκανε μια σημαντική ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας ότι αποφάσισε να αποσυρθεί από την ηθοποιία.

Σε συνέντευξή του στο The Zac Sang Show, ο Ντίλαν μίλησε για τους λόγους πίσω από την απόφασή του. «Ήμουν τυχερός που βρήκα την επιτυχία με τη σειρά. Ήμουν στο «13 Reasons Why» και ήταν πολύ δημοφιλές τότε και ένιωσα πως έφτασα στο αποκορύφωμα σε ό,τι αφορά την ηθοποιία. Όμως, είχε αρχίσει να μοιάζει πολύ με δουλειά και δεν ήθελα να το κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Μινέτ εξήγησε πως η έμπνευση και η δημιουργικότητα που του έδινε κάποτε η υποκριτική άρχισαν να φθίνουν, κάτι που τον ώθησε να στραφεί σε άλλες μορφές έκφρασης. Η αγάπη του για τη μουσική και η επιθυμία του να δημιουργήσει κάτι καινούργιο τον οδήγησαν να αφοσιωθεί πλήρως στη μπάντα του, τους Wallows. Με αυτόν τον τρόπο, ο Ντίλαν επιδιώκει να ανακτήσει την χαμένη του δημιουργικότητα και να ακολουθήσει το πάθος του για τη μουσική, αφήνοντας πίσω του την ηθοποιία που κάποτε του προσέφερε μεγάλη ικανοποίηση και επιτυχία.

Μάλιστα, αποκάλυψε, «Νιώθω ότι οι Wallows και η μουσική είναι αυτό το πάθος που είχαμε πάντα ως ομάδα για να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Αισθάνομαι ότι τώρα είμαι σε μια θέση όπου μπορώ να το κάνω αυτό για λίγο καιρό και να το πάω όσο πιο μακριά γίνεται και ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να βάλω το 100% του χρόνου και της ενέργειάς μου σε αυτό και να το πάρω πολύ σοβαρά και να δείξω στον κόσμο ότι όλοι το παίρνουμε πολύ σοβαρά». 

Ο Ντίλαν αποκάλυψε επίσης ότι σκόπευε να επιστρέψει στην ηθοποιία, αλλά τα σχέδιά του άλλαξαν λόγω της απεργίας των σεναριογράφων. Παρά την προσωρινή απομάκρυνσή του από την υποκριτική, ανέφερε ότι βλέπει τον εαυτό του να επιστρέφει στην οθόνη σύντομα.

Τα τελευταία του έργα περιλαμβάνουν συμμετοχές στο «The Dropout» και το «Scream» το 2022. Αν και αυτήν τη στιγμή είναι επικεντρωμένος στη μουσική του καριέρα με τους Wallows, η προοπτική να τον δούμε ξανά στην οθόνη παραμένει ανοιχτή.

Μάλιστα, τόνισε πως, «Αρχίζω να νιώθω ότι έχω κάτι να δώσω καλλιτεχνικά και δημιουργικά και σε άλλους τομείς εκτός από τη μουσική αυτή τη στιγμή», εξήγησε ο τραγουδιστής. «Κάποια στιγμή, όταν θα έχουμε εκπληρώσει τα καθήκοντά μας με τους Wallows και θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα διάλειμμα ως συγκρότημα ή απλά να πάρουμε ένα δευτερόλεπτο, τότε θα νιώσω ότι θα έχω την τέλεια έμπνευση για να κάνω κάτι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση