ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

JLo: Φοβάται την τεχνητή νοημοσύνη

«Κλέβουν τα πρόσωπά μας»

Μαρία Σάββα

Τις τελευταίες εβδομάδες, η προσωπική ζωή της Jennifer Lopez έχει βρεθεί στο επίκεντρο, ιδιαίτερα λόγω της φημολογούμενης κρίσης στον γάμο της με τον Ben Affleck. Ωστόσο, η J.Lo φαίνεται να είναι αφοσιωμένη στα επαγγελματικά της, προωθώντας τη νέα της ταινία με τίτλο «Atlas».

Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες, η Lopez εμφανίστηκε και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το νέο της έργο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά από μια αμήχανη στιγμή στη συνέντευξη τύπου στο Μεξικό, όπου ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού από τον Ben Affleck, η Lopez απέφυγε ερωτήσεις για τον γάμο της.

Αντίθετα, η Jennifer Lopez μίλησε για την τεχνητή νοημοσύνη (AI) και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα μας. Σχολίασε τους κινδύνους και τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης, εκφράζοντας τους φόβους της για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

«Αυτή η ταινία κάνει εξαιρετική δουλειά στο να δείξει πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να πάει στραβά, αλλά και πώς μπορεί να λειτουργήσει σωστά», ανέφερε η Lopez. Εξήγησε ότι έχει υπάρξει θύμα της τεχνολογίας, καθώς το πρόσωπό της χρησιμοποιήθηκε χωρίς άδεια για την προώθηση προϊόντων, προσθέτοντας ρυτίδες για διαφημιστικούς σκοπούς. «Είναι πραγματικά τρομακτικό. Αμέσως, έκλεψαν τα πρόσωπά μας. Οπότε ναι, το AI είναι τρομακτικό», σχολίασε.

Καταλήγοντας, η Lopez υπογράμμισε τη σημασία του σεβασμού προς την τεχνητή νοημοσύνη και της ανοιχτότητας προς όλες τις πιθανότητες. «Πρέπει να σεβόμαστε την τεχνητή νοημοσύνη και να είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις δυνατότητες», τόνισε, αναφερόμενη στην ταινία της «Atlas» και τονίζοντας την ισορροπημένη προσέγγισή της προς το θέμα

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση