ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Γιολίτη:Σε λεωφορείο στο μεσημεριανό διάλειμμα της

Το μήνυμα που θέλησε να περάσει μέσω της ανάρτησης της.

Μαρία Καραμάνου

Η Έμιλυ Γιολίτη, μια από τις πιο γνωστές socialites του νησιού, μας δίνει συχνά μια γεύση από την πολυτελή καθημερινότητά της μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media. Παρόλα αυτά, σε μια πρόσφατη ανάρτησή της την Τετάρτη 17 Απριλίου, επέλεξε να μας εκπλήξει με κάτι διαφορετικό. Έμιλυ αποφάσισε να κάνει μια πιο down-to-earth κίνηση, μοιράζοντας μια selfie ενώ ταξιδεύει με λεωφορείο, με την λεζάντα να αναφέρει «Μεσημεριανό διάλειμμα. Χρησιμοποιήστε το λεωφορείο».

Η φωτογραφία στο λεωφορείο ήταν απλή αλλά γοητευτική, και την ακολούθησαν αρκετά στιγμιότυπα από τον προορισμό της, το maison anemi, όπου φαίνεται να απολαμβάνει το μεσημεριανό της.

Η απλότητα και η αυθεντικότητα αυτής της ανάρτησης από την Έμιλυ έδειξε στους ακολούθους της ότι υπάρχει πάντα χώρος για την καθημερινότητα και τις πιο ανθρώπινες στιγμές. Το μήνυμά της για τη χρήση δημόσιων μέσων συγκοινωνίας ενθαρρύνει επίσης την πιο οικολογικά υπεύθυνη συμπεριφορά, μια κίνηση που αξίζει επίσης να σημειωθεί. 

Η Έμιλυ Γιολίτη, μέσα από την τελευταία της ανάρτηση στα social media,  μας προτρέπει να αξιοποιήσουμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην καθημερινή μας μετακίνηση. Επιλέγοντας το δημόσιο transportation για τις μετακινήσεις της, η Έμιλυ δεν μας δείχνει μόνο μια πιο προσιτή και απλή πλευρά της ζωής της, αλλά μας μεταφέρει και ένα βαθύτερο μήνυμα: την ανάγκη για μια πιο οικολογικά υπεύθυνη και ήρεμη καθημερινότητα.

Ταξιδεύοντας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αποφεύγουμε το άγχος της οδήγησης, τις απότομες κινήσεις άλλων οδηγών και το στρες του παρκαρίσματος, προσφέροντας στον εαυτό μας χρόνο για χαλάρωση, ανάγνωση, ακρόαση μουσικής ή ακόμα και έναν σύντομο ύπνο. Αυτή η πρακτική μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, καθώς μειώνεται η χρήση ιδιωτικών οχημάτων και αυξάνεται η χρήση μέσων που προωθούν την βιωσιμότητα.

Η κίνηση αυτή της Έμιλυ Γιολίτη είναι ένα θετικό παράδειγμα για όλους μας, υπενθυμίζοντας ότι η επιλογή να ζήσουμε μια πιο βιώσιμη ζωή δεν είναι μόνο θέμα μεγάλων αποφάσεων αλλά και καθημερινών επιλογών. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση