ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πως ήταν πριν 30 χρόνια

Δείτε την φωτογραφία που ανάρτησε

Μαρία Σάββα

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Αργυρός άνοιξε την καρδιά του και μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία. Με πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram, η ανάρτησή του έγινε αμέσως viral, κερδίζοντας την αγάπη και την εκτίμηση των φαν.

Ωστόσο, αυτή η ανάρτηση δεν ήταν απλά μια ανάρτηση παιδικής νοσταλγίας. Ήταν ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης και επιτυχίας. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανακοίνωσε με υπερηφάνεια ότι ο τελευταίος του δίσκος έγινε ο πρώτος diamond δίσκος στην Ελλάδα.

Σε μια συγκινητική αναφορά στην παιδική του ηλικία, ο ίδιος εξέφρασε την απίστευτη πορεία που έχει κάνει από τότε. "Ο 7 χρονών εαυτός μου δεν θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει πως ο 37 χρονών εαυτός μου σήμερα θα κατακτούσε το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα", έγραψε ο ίδιος.

Με αγάπη και εκτίμηση προς τους φαν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός υποσχέθηκε μια αξέχαστη διαμαντένια περιοδεία για το καλοκαίρι. Η επιτυχία του δεν είναι απλώς ατομική, αλλά αποτελεί το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας. "Και αυτό το καταφέραμε μαζί!!

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση