ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Χατζηγιάννης: «Θα ήθελα ένα παιδί τώρα»

Όλα όσα αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time».

Μαρία Καραμάνου

Στην πρωινή εκπομπή «Fay’s Time» είχαν την Τετάρτη 17 Απριλίου, καλεσμένο τον Κύπριο τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος μίλησε για την προσωπική του ζωή και τις σχέσεις που τον έχουν σημαδέψει. Ένα από τα θέματα που άγγιξε ήταν η σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τονίζοντας την αλληλοεκτίμηση και τον αλληλοσεβασμό που διατηρούν μέχρι σήμερα. Ανέφερε επίσης την κοινή επιθυμία που είχαν κάποτε να αποκτήσουν παιδί, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι τώρα, με την ωριμότητα και την εμπειρία που έχει αποκτήσει, θα ήταν ιδανική στιγμή για να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, αφού αυτό θα είχε μόνο αγάπη και γαλήνη να προσφέρει.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως, «Δε με ενοχλεί να με ρωτάνε για τη Ζέτα, είναι μια σχέση που έκανε έναν πολύ μεγάλο κύκλο, αφήνοντας τα πιο ωραία και γλυκά συναισθήματα. Με τη Ζέτα έχουμε μια σχέση που είναι άκρως ανθρώπινη και φιλική, την εκτιμώ, φαντάζομαι υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμός. Εκείνη την εποχή υπήρχε επιθυμία με τη Ζέτα να κάνουμε παιδί. Αλλά τώρα θα ήταν άδικο και στενάχωρο να υπήρχε ένα παιδί που δεν θα ζούσε και με τους δυο γονείς του».

«Θα ήθελα ένα παιδί στη φάση που είμαι. Έχω χορτάσει από πολλά και τώρα με την ωριμότητα που έχω μόνο αγάπη και μια γαλήνη μπορεί να σου φέρει», κατέληξε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Δείτε το βίντεο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση