ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Στο πανεπιστήμιο Cambridge η Στέλλα Κυριακίδου

«Οι στόχοι μας είναι οι κοινοί και αφορούν την καλύτερη ποιότητα περίθαλψης και την ισότητα για τους ασθενείς σε όλη την Ευρώπη»

Μαρία Σάββα

Η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων κ. Στέλλα Κυριακίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάρτησε μία σειρά φωτογραφιών από την επίσκεψή στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο πανεπιστήμιο Cambridge.

Όπως αναφέρει η ίδια παρευρέθηκε στο γνωστό αυτό πανεπιστήμιο για να μιλήσει στην παρουσίαση της έκθεσης της Επιτροπής Καρκίνου του Μαστού με το όνομα «The Lancet Breast Cancer Commission».

«Πρέπει να διατηρήσουμε αυτή τη δυναμική προς όφελος των ασθενών και των οικογενειών», τόνισε η ίδια κάτω από τις φωτογραφίες που ανάρτησε από την ομιλία της.

«Οι στόχοι μας είναι οι κοινοί και αφορούν την καλύτερη ποιότητα περίθαλψης και την ισότητα για τους ασθενείς σε όλη την Ευρώπη», τόνισε η κα Κυριακίδου, η οποία συνεχάρη θερμά τους επιστήμονες του Lancet Breast Cancer Commission για τα ευρήματα που παρουσίασαν σήμερα.

«Tο Ευρωπαϊκό Σχέδιο για την καταπολέμηση του καρκίνου αντιμετωπίζει τον καρκίνο οριζόντια με την ίδια φιλοδοξία και σημασία, είτε πρόκειται για πρόληψη, είτε για έγκαιρη ανίχνευση, είτε για θεραπεία, είτε για ποιότητα ζωής», ανάφερε η Επίτροπος.

«Οι ανισότητες είναι κραυγαλέες και η μη αντιμετώπισή τους είναι μια χαμένη ευκαιρία, τόσο για τους ασθενείς όσο και για τις κοινωνίες. Η Επιτροπή για τον καρκίνο του μαστού του Lancet είναι ένας σημαντικός εταίρος για την αντιμετώπιση των ελλείψεων και των ανισοτήτων. Η συνεργασία είναι το κλειδί, όπως και εσείς αναφέρετε χαρακτηριστικά στην έρευνα του Lancet, για την κάλυψη των κενών στη φροντίδα. Η συνεργασία που βλέπουμε τώρα για τον καρκίνο στην Ευρώπη είναι πρωτοφανής. Αυτή η συνεργασία πρέπει να γίνει σε όλη τη διαδρομή του καρκίνου και πρέπει να θέτει τους ασθενείς στο επίκεντρο. Αυτή είναι εξάλλου και η ουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας», κατέληξε η Ευρωπαία Επίτροπος Υγείας.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση