ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Elon Musk: Δέχτηκε μήνυση για τα γονικά δικαιώματα των τριών παιδιών τους

Grimes και Zilis λύνουν τη διαμάχη και εξηγούν την κατάσταση γύρω από τα παιδιά με τον Elon Musk.

Μαρία Καραμάνου

Η Grimes, με το πραγματικό όνομα Claire Boucher, έχει υποβάλει μήνυση κατά του πρώην συντρόφου της, Elon Musk, σχετικά με τα τρία τους παιδιά.

Στις 29 Σεπτεμβρίου, κατέθεσε μια αίτηση σε δικαστήριο της Καλιφόρνια για την "καθιέρωση γονικής σχέσης", στόχος της οποίας είναι να καθοριστούν νομικά οι γονείς του παιδιού όταν αυτοί είναι άγαμοι. Αυτή η διαδικασία μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία για τις εντολές επιμέλειας και παιδικής διατροφής.

Παρά το γεγονός ότι η δικογραφία της υπόθεσης είναι δημόσια, οι καταθέσεις έχουν σφραγιστεί. Ο συνιδρυτής της Tesla και ιδιοκτήτης του SpaceX, Elon Musk, δεν φαίνεται να έχει απαντήσει στην αίτηση της Grimes. Προς το παρόν, η Grimes δεν έχει ζητήσει διατροφή ή δικαιώματα επιμέλειας του παιδιού τους.

Η Grimes και ο Elon Musk, 52 ετών, ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2018 και είχαν μια σχέση με διάφορες εναλλαγές μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν χώρισαν οριστικά. Η καλλιτέχνις γέννησε τον πρωτότοκο γιο τους, που έχει το όνομα X Æ A-Xii, τον Μάιο του 2020, ενώ αθόρυβα καλωσόρισαν την κόρη τους, Exa Dark Sideræl, γνωστή και ως Y, μέσω παρένθετης μητέρας, τον Δεκέμβριο του 2021.

Τον Σεπτέμβριο, στη βιογραφία που έγραψε ο δημοσιογράφος Walter Isaacson με τίτλο "Elon Musk", αποκαλύφθηκε ότι ο ιδρυτής της SpaceX και η Grimes απέκτησαν κρυφά ένα τρίτο παιδί, ένα αγόρι που ονομάζεται Techno Mechanicus, το οποίο φωνάζουν με το όνομα Tau. Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς γεννήθηκε ο Tau. Η αίτηση που υπέβαλε η Grimes στο δικαστήριο έγινε μετά από λίγες εβδομάδες από το αίτημά της στο Twitter προς τον Musk, ζητώντας του να της επιτρέψει να δει τον γιο τους.

Σε απάντηση στο tweet του Isaacson, που μοιράστηκε φωτογραφίες των διδύμων του δισεκατομμυριούχου, Strider και Azure, τα οποία μοιράζεται με τη Shivon Zilis, η τραγουδίστρια έγραψε σε ένα tweet που έχει πλέον διαγραφεί, «Πες στον Shivon να με ξεμπλοκάρει και πες στον Elon να με αφήσει να δω τον γιο μου ή παρακαλώ απάντησε στον δικηγόρο μου. Ποτέ δεν μου επετράπη να δω ούτε μια φωτογραφία αυτών των παιδιών μέχρι αυτή τη στιγμή, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση καταστρέφει εντελώς την οικογένειά μου».

Photo By @grimes On Instagram

Μερικές ημέρες αργότερα, η Grimes εξήγησε στην ίδια πλατφόρμα ότι συνδέθηκε με την 37χρονη Zilis για να "αποκλιμακώσει" τη διαμάχη, μάλιστα δήλωσε, «Μίλησα επιτέλους εκτενώς με τη Shivon, κάτι που είχε καθυστερήσει πολύ. Αυτό δεν ήταν δικό της λάθος, παρακαλώ μην είσαι θυμωμένος μαζί της. Σεβόμαστε πολύ η μία την άλλη και είμαστε ενθουσιασμένες που θα γίνουμε φίλες και τα παιδιά θα μεγαλώσουν μαζί». Η Zilis απάντησε στη μουσικό, λέγοντας ότι «Όλα τελείωσαν για το καλύτερο».

Photo By @elon.musk_oficial On Instagram

Ο Musk, ο οποίος είναι πατέρας 11 παιδιών και η Zilis, υποδέχτηκαν κρυφά τα δίδυμα παιδιά τους τον Νοέμβριο του 2021, μετά τον χωρισμό του από την Grimes. Τα νέα για τα νεογέννητα δίδυμα δεν έγιναν γνωστά μέχρι οκτώ μήνες αργότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση