ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry: Τα πρώτα βήματα για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια

Η κίνηση για να θέσουν τέλος στη ρήξη τους με βασιλική οικογένεια.

Μαρία Καραμάνου

Φαίνεται ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle προσπαθούν να επανασυνδεθούν με τον πρίγκιπα Edward και τη σύζυγό του, Sophie, που είναι μικρότεροι αδελφοί του πρίγκιπα Charles και θείοι του Harry, με σκοπό να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τη βασιλική οικογένεια και να ξανακερδίσουν την εύνοιά της. Αυτή η επανασύνδεση ανακοινώθηκε από τον ειδικό του hollywood, Mark Boardman, στις στήλες του βρετανικού περιοδικού ΟΚ!.

«Η Meghan και ο Harry φαίνεται ότι έχουν επανασυνδεθεί με τη Sophie και τον Edward και αυτή η ανανεωμένη επαφή μπορεί να βοηθήσει στην επιστροφή τους στον βασιλικό οίκο», δήλωσε ο Boardman και πρόσθεσε, «Παρά τη σημαντική διαφορά ηλικίας, τα δύο ζευγάρια έχουν υποστεί έντονη δημόσια κριτική όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που τους έφερε πιο κοντά».

Ωστόσο, μια εσωτερική πηγή ανέφερε αποκλειστικά στο Page Six ότι «δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτές τις υποθέσεις. Δεν υπήρξε καμία συνομιλία μεταξύ των οικογενειών που αναφέρονται σχετικά με τα θέματα που προτείνονται ή στην προκειμένη περίπτωση κατασκευάζονται», δήλωσε η πηγή. Παρόλα αυτά, ο Boardman υποστήριξε ότι η Sophie ήταν «σταθερά ένα έμπιστη» για τον δευτερότοκο γιο του βασιλιά Κάρολου και ότι οι πρόσφατες αλληλεπιδράσεις μεταξύ των δύο ζευγαριών δείχνουν τον «συνεχιζόμενο δεσμό» μεταξύ του Harry και της Sophie.

Ο Harry και η Meghan Markle φαίνεται ότι έχουν έρθει πολύ κοντά με τον δούκα και τη δούκισσα του Εδιμβούργου από τη στιγμή που ο πρίγκιπας Charles ανέλαβε τον θρόνο τον Σεπτέμβριο του 2022, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams δήλωσε στην Daily Express ότι η φιλία των Σάσεξ με τον πρίγκιπα Edward είναι σχετικά πρόσφατη.

«Στο παρελθόν, οι σχέσεις μεταξύ αυτών των δύο ζευγαριών δεν ήταν πολύ στενές», δήλωσε ο Fitzwilliams στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Φαίνεται ότι η βασίλισσα, η οποία απεβίωσε, ελπίζει ότι η Sophie, η οποία είναι 58 ετών, θα βοηθήσει τη Meghan Markle να προσαρμοστεί στη βασιλική ζωή, αλλά αυτή η σχέση ποτέ δεν αναπτύχθηκε.

Photo By @tignanello_duchess On Instagram

«Ούτε η Meghan ούτε ο Harry γεννήθηκαν μέλη της βασιλικής οικογένειας και οι δύο, ειδικά η Meghan, έχουν υποφέρει από την παρενόχληση του Τύπου», δήλωσε ο Fitzwilliams. «Και οι δύο είχαν φιλοδοξίες να συνδυάσουν τη βασιλική ιδιότητα με άλλες δραστηριότητες μετά την ένταξή τους στη βασιλική οικογένεια και διαπίστωσαν ότι αυτό δεν ήταν δυνατό».

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας επισήμανε ότι δεν υπάρχει «καμία απόδειξη» ότι οι Σάσεξ είχαν ποτέ διαμάχη με τον πρίγκιπα Edward και την δούκισσα Sophie εν μέσω της αποξένωσής τους από άλλα μέλη της οικογένειας.

«Αν οι Σάσεξ επανασυνδεθούν μαζί τους, αυτοί έχουν, σε αντίθεση με την πριγκίπισσα Ευγενία, πραγματική επιρροή», δήλωσε ο Fitzwilliams και πρόσθεσε, «Ποιος ξέρει τι αποτέλεσμα θα μπορούσε να έχει».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση