ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Αργυρώ Ροτσίδου: Το ηχηρό μήνυμά της για τον καρκίνο του μαστού

«…είναι σημαντικό να γίνει μέρος της ζωής σε όλες τις γυναίκες»

Μαρία Σάββα

Με την έναρξη του Οκτώβριου που είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού η Αργυρώ Ροτσίδου, η οποία για μήνες έδινε την δικιά της μάχη με την ασθένεια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Η ίδια μετά την μάχη της με τον καρκίνο από την οποία βγήκε νικήτρια έκανε μία αποκλειστική δήλωση στην οποία είπε χαρακτηριστικά: «Καθημερινά ασχολούμαστε με τόσα ασήμαντα πράγματα και δεν αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας για πέντε λεπτά να κάνουμε την αυτοεξέταση. Είναι σημαντικό να γίνει μέρος της ζωής σε όλες τις γυναίκες. Είναι το πρώτο βήμα που μπορούμε να κάνουμε όλες μας, χωρίς δικαιολογίες και καθυστέρηση γιατί η πρόληψη σώζει ζωές!».

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν μερικές μέρες ανάρτησε μία φωτογραφία γράφοντας στην λεζάντα: «Οκτώβριος. μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνου του μαστού παγκοσμίως πρεσβεύει την ανάγκη αφύπνισης της κοινωνίας με σκοπό την ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να παρακινήσει κάθε γυναίκα να υιοθετήσει την πρόληψη στην καθημερινότητά της. Ο συστηματικός έλεγχος, οι ετήσιες προληπτικές εξετάσεις και η συχνή αυτοεξέταση είναι επιτακτικό να γίνουν μέρος της ζωής κάθε γυναίκας, χωρίς καθυστερήσεις, δικαιολογίες και αναβολές».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση