ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Καρσερά: Πανηγυρίζει για το «καλάθι» της κόρης της

Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε στο Instagram σαν περήφανη μητέρα.

Μαρία Καραμάνου

Η Φιλίππα Καρσερά, Πρώτη Κυρία της Κύπρου και μητέρα τεσσάρων παιδιών, είναι γνωστή για τη στενή σχέση και την υποστήριξη που προσφέρει στην οικογένειά της. Πρόσφατα, μοιράστηκε ένα συγκινητικό βίντεο από έναν αγώνα καλαθόσφαιρας της κόρης της Δέσποινας, που αποτελεί μέλος της ομάδας «Αχιλλέας Καϊμακλίου».

Στο βίντεο, η Δέσποινα φαίνεται να στέκεται συγκεντρωμένη, έτοιμη να εκτελέσει ένα κρίσιμο καλάθι. Καθώς η μπάλα μπάινει στο καλάθι, ακούγονται οι πανυγυρισμοί της Φιλίππας και των άλλων θεατών - ένας ήχος που αποτυπώνει την αγάπη και την υπερηφάνεια που νιώθει για την κόρη της.

Μάλιστα, συνόδευσε το στιγμιότυπο με τη λεζάντα, «Περήφανοι για τα κορίτσια μας», κάνοντας tag και τον σύζυγο της και Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. 

Αυτή η προσωπική στιγμή που η Φιλίππα επέλεξε να μοιραστεί με το κοινό της αντικατοπτρίζει τη ζεστασιά και την οικογενειακή ατμόσφαιρα που υπάρχει στη ζωή της. Τέτοιες στιγμές, δείχνουν ότι παρά τις υποχρεώσεις και το δημόσιο βλέμμα, η Φιλίππα παραμένει πρωτίστως μια μητέρα που χαίρεται και υποστηρίζει τα παιδιά της σε κάθε βήμα.

Δείτε τo στιγμιότυπo:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση