ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Άντρεα Νικολάου Παναγή: Έκοψε τα μαλλιά της και τα χάρισε

Το ηχηρό μήνυμα για τον καρκίνο σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο ίδρυμα.

Μαρία Καραμάνου

Στη χώρα μας χιλιάδες γυναίκες κάθε χρόνο έρχονται αντιμέτωπες με τον καρκίνο, σε οποιαδήποτε μορφή του. Παρ’ όλο που πλέον η ασθένεια αυτή έχει κάποιες θεραπείες μερικές φορές, εξακοΣτη χώρα μας χιλιάδες γυναίκες κάθε χρόνο έρχονται αντιμέτωπες με τον καρκίνο, σε οποιαδήποτε μορφή του. Παρ’ όλο που πλέον η ασθένεια αυτή έχει κάποιες θεραπείες μερικές φορές, εξακολουθεί να αποτελεί μια επώδυνη κατάσταση για τη γυναίκα, επηρεάζοντας βαθιά τον ψυχισμό της.

Η Άντρεα Νικολάου Παναγή, γνωστή fashionista του νησιού, αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της και να τα χαρίσει ως σύμβολο που αφορά την εκστρατεία όλων των γυναικών κατά του καρκίνου. Σκοπός φυσικά ήταν η ευαισθητοποίηση όλων των γυναικών για τη σημασία της πρόληψης, η οποία σώζει ζωές.

Η ίδια κάτω από την ανάρτηση που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου ποζάρει χαμογελαστή με το νέο καρέ μαλλί της, έγραψε «I did it. Δεν ήθελα θάρρος για να το τολμήσω..Μόνο στην ιδέα ότι τα μαλλιά θα δοθούν για ένα τόσο ιερό και καλό σκοπό, πήρα την μεγάλη απόφαση για να χαρίσω και εγώ τα μαλλιά μου στο @karaiskakio ίδρυμα ♥️ #neverfeltsogood».

Πολλοί έχουν συμμετάσχει ενεργά σε τέτοιες πρωτοβουλίες που ΄δινουν τη δυνατότητα σε μικρούς αλλά και μεγάλους που ασθενούν από καρκίνο και δεν έχουν μαλλιά, να αισθανθούν όμορφα και να ξεπεράσουν με χαμόγελο την περιπέτεια που βιώνουν. Με τα μαλλιά που χαρίζονται κατασκευάζονται νέες περούκες, οι οποίες και δωρίζονται σε ασθενείς που μάχονται τον «καρκίνο».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση