ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Νιόβη Χαραλάμπους: To συγκινητικό μήνυμα για τον χαμό της μητέρας της

«Ακόμα προσπαθώ να το χωνέψω», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Η Νιόβη Χαραλάμπους, γνωστή Κύπρια ηθοποιός, ανακοίνωσε το δυσάρεστο νέο του θανάτου της μητέρας της μέσω του λογαριασμού της στο Facebook την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου. Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση, η Νιόβη εξέφρασε τη θλίψη της και τον αγάπη για τη μητέρα της.

Από τότε, η Νιόβη έχει λάβει εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από τους φίλους και τους ακόλουθους της στα social media. Το πρωί της Δευτέρας, 25 Σεπτεμβρίου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς όλους αυτούς, αναφέροντας πως ακόμα προσπαθεί να αντιμετωπίσει την απώλεια. Ταυτόχρονα, ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι θα ακολουθήσει ανακοίνωση σχετικά με την κηδεία.

Αυτές οι δημοσιεύσεις αποτελούν έναν τρόπο να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και τη θλίψη της σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη και την οικογένειά της. Μάλιστα, η ίδια δήλωσε, «Συγχωρέστε με που δεν απαντάω ακόμα στα μηνύματα και τις κλήσεις σας. Ακόμα προσπαθώ να το χωνέψω.Σας ευχαριστώ όλους για όλη την αγάπη που λαμβάνω. Και την γενναιοδωρία σας απίστευτο. Ειμαι ευγνώμων. Σύντομα θα ενημερωθείτε για το πότε και που θα γίνει η κηδεία. Σας ευχαριστώ θερμά. Όλοι μας σας ευχαριστούμε».

Δείτε την ανάρτηση της εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση