ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Angelina Jolie: Νέα συνεργασία με τον οίκο Chloe για την πρώτη της συλλογή

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την καινούρια συνεργασία.

Μαρία Καραμάνου

Ο γνωστός οίκος μόδας Chloé επιβεβαίωσε τη συνεργασία του με την Angelina Jolie και την νέα της εταιρεία μόδας, Atelier Jolie. Η Jolie, η οποία εκτός από ηθοποιός είναι πλέον και σχεδιάστρια ρούχων, παρουσίασε την εταιρεία της τον περασμένο μήνα.

Ο οίκος Chloé ανακοίνωσε ότι η πρώτη γυναικεία συλλογή έτοιμων ενδυμάτων της Atelier Jolie θα είναι μια εξάσκηση στην σύγχρονη θηλυκότητα, αναδεικνύοντας τους αυθεντικούς δεσμούς που δημιουργούν οι γυναίκες μεταξύ τους.

Η συλλογή μόδας θα δημιουργηθεί σε συνεργασία ανάμεσα στην Jolie και τη διευθύντρια δημιουργικού του Chloé, Gabriella. Η συλλογή θα αντανακλά τις αντίστοιχες δεσμεύσεις και των δύο εταιρειών προς την κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, εστιάζοντας στη διαφάνεια και την υπευθυνότητα.Η συλλογή θα επικεντρωθεί στο δίκτυο διεθνών κατασκευαστών του Chloé, παρέχοντας παράλληλα ολοκληρωμένες αρχές βάσει των ηθικών και βιώσιμων πρακτικών της εταιρείας της Jolie, Atelier Jolie.

Σύμφωνα με το Chloé, η συλλογή της Jolie θα χρησιμοποιεί υψηλότερο ποσοστό υλικών με χαμηλότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο από οποιαδήποτε προηγούμενη συλλογή του οίκου μόδας. Η συλλογή θα επικεντρώνεται κυρίως σε βραδινά ρούχα και θα προσφέρει μια διαχρονική αισθητική εμπνευσμένη από την προσωπική γκαρνταρόμπα της ηθοποιού. Η συλλογή θα ξεχωρίζει για τις ρευστές σιλουέτες, τις λεπτομέρειες στις υφές και τη χρήση υλικών από επιχειρήσεις Fair Trade και κοινωνικές επιχειρήσεις που έχουν γυναίκες στην ηγεσία τους.

Η Jolie επισήμανε ότι τα κέρδη από αυτήν τη συνεργασία θα επενδυθούν στη δημιουργία θέσεων μαθητείας για ράφτες και τεχνίτες στο Atelier Jolie.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση