ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle: Τον αφήνει σπίτι και τρέχει σε πάρτι

Η κρίση που περνάει το ζευγάρι στον γάμο τους.

Μαρία Καραμάνου

Η δημοσιογράφος Petronella Wyatt έκανε μια παρατήρηση στο Twitter σχετικά με τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry, αναφέροντας ότι η Meghan συχνά παραβρίσκεται σε διάφορα πάρτι στην Καλιφόρνια, αφήνοντας τον σύζυγό της στο σπίτι. Από αυτή την παρατήρηση, δημιουργείται η εντύπωση ότι η Meghan εμφανίζεται να είναι περισσότερο απασχολημένη με την κοινωνική ζωή και τα celebrity events, αφήνοντας πίσω τον σύζυγό της.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος δήλωσε πως, “Φίλοι μου που μένουν κοντά στον Harry και τη Meghan πάντα πέφτουν πάνω της σε πάρτι τις τελευταίες ημέρες. Περιέργως, έχει μία τάση να αφήνει τον Harry στο σπίτι”

Η Petronella Wyatt συνέχισε να υπαινίσσεται πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ίσως να αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους, λέγοντας ότι η Meghan παρακάμπτει τον σύζυγό της για να παραβρίσκεται σε διάφορες εκδηλώσεις στην Καλιφόρνια. Επιπλέον, υποστήριξε ότι η Meghan έχει αναπτύξει φιλίες με μέλη μιας πολύ γνωστής αμερικανικής οικογένειας, η περιουσία της οποίας υπερβαίνει αυτήν της οικογένειας Windsor.

Επιπλέον, η Wyatt εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι η Meghan βραβεύτηκε ως "γυναίκα με όραμα", καθώς δεν θεωρεί ότι τα "κατορθώματά" της δικαιολογούν τέτοια αναγνώριση. 

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω εκδήλωσης, η Meghan Markle, μαζί με τον σύζυγό της και τη μητέρα της, καταδιωκόταν από παπαράτσι στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού περιέγραψε την εμπειρία ως τραυματική. Ειδικότερα, ο πρίγκιπας Harry ανέφερε το περιστατικό σε σχέση με το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου της μητέρας του, η οποία έχασε τη ζωή της σε ατύχημα αυτοκινήτου κατόπιν άγριας καταδίωξης από δημοσιογράφους και φωτογράφους.

Παρά τα δημοσιεύματα που αμφισβητούν την κατάσταση του γάμου τους, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle φαίνεται να αγνοούν τις κακόβουλες ειδήσεις και να επικεντρώνονται στην σχέση τους. Η παρουσία του πρίγκιπα Harry στην τελετή στέψης του πατέρα του, αν και σύντομη, αποδεικνύει ότι οι δύο "εκδιωγμένοι" royals εξακολουθούν να στηρίζουν ο ένας τον άλλο και να λειτουργούν ως μία ομάδα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση