ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αννίτα Δημητρίου: Η συγκινητική ανάρτηση της για τον χαμό της Ζέτας Αιμιλιανίδου

''Ο χαρακτήρας και το έργο της, θ’ αποτελούν για πάντα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Αιωνία η μνήμη της.''

Μαρία Καραμάνου

Η Αννίτα Δημητρίου μοιράστηκε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον απώτερο χαμό της Ζέτας Αιμιλιανίδου, εκφράζοντας την οδύνη της. Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει περάσει ένας χρόνος χωρίς την Ζέτα, τη φίλη της και συναγωνίστρια της στην πολιτική αρένα. Επισήμανε το σημαντικό ίχνος που άφησε στην πολιτική ζωή της χώρας μέσω της αφοσίωσής της και της διαρκούς προσφοράς της στον άνθρωπο.

Η Ζέτα είχε πάθος στην πολιτική και αγωνιζόταν με αποφασιστικότητα για την πρόοδο και την ανάπτυξη της κοινωνίας. Ο χαρακτήρας και το έργο της θα αποτελούν πάντα ένα παράδειγμα για όλους μας, προς μίμηση και έμπνευση. Η μνήμη της Ζέτας Αιμιλιανίδου θα είναι αιώνια.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από την ανάρτηση της έγραψε, ''Ένας χρόνος χωρίς την Ζέτα Αιμιλιανίδου. Την Ζέτα μας. Τη φίλη, τη συναγωνίστρια της παράταξής μας που άφησε το στίγμα της στην πολιτική ζωή του τόπου μέσα από την προσήλωσή της και τη διαρκή προσφορά στον άνθρωπο. Η Ζέτα πολιτευόταν και αγωνιζόταν με πάθος για την εξέλιξη και την πρόοδο της κοινωνίας μας. Ο χαρακτήρας και το έργο της, θ’ αποτελούν για πάντα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Αιωνία η μνήμη της.''

Να υπενθυμίσουμε ότι, το 2013, η Ζέτα Αιμιλιανίδου ανέλαβε τη θέση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη. Κατά τη διάρκεια της θητείας της το 2014, το υπουργείο αναδιοργανώθηκε και μετονομάστηκε σε Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, με την ίδια να αναλαμβάνει τη θέση της Υπουργού.

Δείτε την ανάρτηση της εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Biden: Ένοχος ο γιος του

Biden: Ένοχος ο γιος του

Κρίθηκε ένοχος για ψέματα σχετικά με τα ναρκωτικά και την παράνομη κατοχή όπλου
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS