ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Νηστίσιμες φακές με ρύζι

Αθηνά Λοϊζίδου

Εκτέλεση
1.Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις μισοψημένες φακές με το ρύζι, το αλάτι , το πιπέρι, τον ζωμό το νερό, το λεμόνι και το ξίδι.
2.Βάζουμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και κοχλάζουμε. Όταν το νερό αρχίσει να κοχλάζει, χαμηλώνουμε την φωτιά, καλύπτουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
3.Τέλος ανακατεύουμε μέσα την κρέμα βαλσαμικού σύκο και σερβίρουμε.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

 

 

Κυρίως πιάτα: Τελευταία Ενημέρωση