Αθηνά Λοϊζίδου
Εκτέλεση
1.Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις μισοψημένες φακές με το ρύζι, το αλάτι , το πιπέρι, τον ζωμό το νερό, το λεμόνι και το ξίδι.
2.Βάζουμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και κοχλάζουμε. Όταν το νερό αρχίσει να κοχλάζει, χαμηλώνουμε την φωτιά, καλύπτουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
3.Τέλος ανακατεύουμε μέσα την κρέμα βαλσαμικού σύκο και σερβίρουμε.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com