Αθηνά Λοϊζίδου
Λατρεύω αυτή τη συνταγή, γιατί είναι ένας αλλιώτικος τρόπος να σερβίρουμε μπέρκερ. Σας συμβουλεύω να κόψετε το φιλέτο για κιμά σολομού μόνοι σας, γιατί η μηχανή θα το λιώσει εντελώς. Δεν χρειάζονται παρά μόνο πέντε λεπτά.
- Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
- Χρόνος ετοιμασίας: 15'
- Χρόνος ψησήματος: 10'
- Θερμίδες ανά μερίδα: 480
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com