Παραδοσιακό φαγητό φτιαγμένο με τον τρόπο μου για ένα τέλειο, μαλακό και γευστικό κοτόπουλο. Το μυστικό είναι η μυρωδάτη μαρινάτα και το πολύ ψήσιμο σε χαμηλή θερμοκρασία. Αυτό εξασφαλίζει μαλακό κοτόπουλο που λιώνει στο στόμα.
- Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
- Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
- Χρόνος ψησίματος: 4 ώρες
- Θερμίδες ανά μερίδα: 600
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com