Αθηνά Λοϊζίδου
Χούμους με γίγαντες και παντζάρι
Μία παραλλαγή του λατρεμένου μας χούμους. Εδώ χρησιμοποιούμε φασόλια γίγαντες αντί ρεβίθια, όπως και ψημένα παντζάρι. Το τέλειο ορεκτικό!
Υλικά
200 γρ. φασόλια γίγαντες μουλιασμένα από το βράδυ
2 μεγάλα παντζάρια ψημένα (υπάρχουν και έτοιμα ψημένα παντζάρια στη φρουταγορά)
60 γρ. ταχίνι
100 ml φρέσκος χυμός λεμονιού
60 ml νερό
20 γρ. ζάχαρη
1 κουταλάκι κύμινο
Αλάτι και πιπέρι
Διαβάστε την εκτέλεση στο athenarecipes.com