Αθηνά Λοϊζίδου
Μία πίτσα που διαφέρει από τις συνηθισμένες, μιας και δεν χρησιμοποιώ καθόλου σάλτσα ντομάτας, αλλά μια βάση με λάδι τρούφας. Η γεύση της είναι απίθανη!
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος ψησηματος: 20΄
380 θερμίδες η μισή πίτσα
Για 4 μερίδες
Υλικά
Για τη βάση
420 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
15 γρ. ζάχαρη
15 γρ. ή 1 κουταλιά λάδι τρούφας
1 κουταλάκι αλάτι
250 γρ. χλιαρό νερό στο οποίο διαλύουμε 1 φακελάκι (7γρ.) μαγιά
Για το πάνω μέρος της πίτσας
750 γρ. ανάμεικτα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 κουταλάκια λάδι τρούφας
¼ κουταλάκι καυτό πιπέρι
Μια πρέζα ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
400 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΣΤΟ athenarecipes.com