ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Μια ασυνήθιστη λευκή πίτσα με μανιτάρια και τρούφα

Αθηνά Λοϊζίδου

Μία πίτσα που διαφέρει από τις συνηθισμένες, μιας και δεν χρησιμοποιώ καθόλου σάλτσα ντομάτας, αλλά μια βάση με λάδι τρούφας. Η γεύση της είναι απίθανη!

Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος ψησηματος: 20΄

380 θερμίδες η μισή πίτσα

Για 4 μερίδες

Υλικά
Για τη βάση
420 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
15 γρ. ζάχαρη
15 γρ. ή 1 κουταλιά λάδι τρούφας
1 κουταλάκι αλάτι
250 γρ. χλιαρό νερό στο οποίο διαλύουμε 1 φακελάκι (7γρ.) μαγιά

Για το πάνω μέρος της πίτσας
750 γρ. ανάμεικτα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 κουταλάκια λάδι τρούφας
¼ κουταλάκι καυτό πιπέρι
Μια πρέζα ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
400 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΣΤΟ athenarecipes.com

Κυρίως πιάτα: Τελευταία Ενημέρωση