Αθηνά Λοϊζίδου
Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου παραδοσιακά γλυκά. Φτιάχνεται πολύ εύκολα και είμαι σίγουρη ότι θα τη λατρέψετε και εσείς. Πολύ σημαντικό να συναρμολογήστε τελευταία στιγμή για να είναι φρέσκο το γλυκό και τραγανιστή η σφολιάτα.
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος ψησίματος: 35’
Θα χρειαστούμε 4 μπολ ή ένα πιο μεγάλο
Υλικά
Για 4 μερίδες
425 γρ. ή ½ συσκευασία σφολιάτα
450 γρ. φρέσκια αναρή ανάλατη, κομμένη σε κομμάτια
200 ml κρέμα γάλακτος
200 ml γάλα
100 γρ. ζάχαρη
½ κουταλάκι κανέλα
40 γρ. καβουρδισμένα και χοντροκομμένα φουντούκια
Μέλι για το πασπάλισμα στο τέλος
Δείτε την εκτέλεση στο athenarecipes