ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny leggings, oversized φούτερ και άσπρα sneakers
 

Οκ, πρέπει να δοκιμάσεις αυτά τα σοκολατάκια σήμερα!

Αθηνά Λοϊζίδου

Αν αγαπάτε τις προχωρημένες γεύσεις στη σοκολάτα, αυτά τα «καυτά» σοκολατάκια σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν. Προσέξτε, όμως, την ποσότητα τσίλι που θα βάλετε, ώστε να υπάρχει μια ισορροπία στις γεύσεις.

Βαθμός Δυσκολίας: Eύκολο
Χρόνος Ετοιμασίας: 10΄ 

Θα χρειαστούμε ένα μικρό ταψί διαστάσεων περίπου 15x19 εκ., του οποίου στρώνουμε τη βάση και τις άκρες με μεμβράνη ειδική για φούρνο μικροκυμάτων, με μπόλικη να περισσεύει γύρω-γύρω. 

Υλικά

Για 45 σοκολατάκια
550 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, κομμένη σε πολύ μικρά κομματάκια
200 γρ. κρέμα γάλακτος
1/4 κουταλάκι σκόνη τσίλι
1 κουταλάκι κάρδαμο αλεσμένο
1 κουταλάκι αλάτι
Σκόνη κακάο για επάλειψη

Διαβάστε την εκτέλεση στο Athena's Recipes.

Γλυκά: Τελευταία Ενημέρωση