Αθηνά Λοϊζίδου
Τα φοινικωτά αυτά είναι νηστήσιμα και τα φτιάχνω κυρίως την περίοδο των νηστειών. Η συνταγή τους είναι πεντανόστιμη και πλούσια. Διαλέξτε όμως τα καλύτερα φοινίκια που μπορείτε να βρείτε στην αγορά, ειδικά αυτά που έχουν πλούσια σάρκα. Διατηρήστε τα φοινικωτά σας στο ψυγείο, κλεισμένα αεροστεγώς. Είναι πολύ πιο νόστιμα παγωμένα. Εγώ τα διατηρώ σε ένα τάπερ στον θάλαμο και τα βγάζω έξω λίγα λεπτά πριν τα σερβίρω. Στον θάλαμο διατηρούνται μέχρι και δύο μήνες.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com