ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit

newsroom must

Γιώργος Δ. Τσόπελας

Ο κ. Τσόπελας εντάχθηκε στην McKinsey στο Λονδίνο το 1994 και ηγήθηκε των εγκαινίων στα γραφεία της Αθήνας το 2000. Έχει εργαστεί εκτενώς στον τραπεζικό, ασφαλιστικό, ενεργειακό και βιομηχανικό κλάδο καθώς και στον τομέα της οικονομικής ανάπτυξης στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Ο κ. Τσόπελας είναι κάτοχος MBA από το Harvard Business School. Οι προπτυχιακές του σπουδές περιλαμβάνουν ένα BSc στα Οικονομικά & Οικονομετρία και ένα BSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Λευτέρης Χαραλάμπους

Ο Λευτέρης Χαραλάμπους είναι Διευθύνων Σύμβουλος της McKinsey & Company στην Αθήνα, και επικεφαλής του τομέα Ενέργειας & Βαριάς βιομηχανίας. Είναι βασικός υπεύθυνος των McKinsey’s Global Energy και Materials Practice. Εντάχθηκε στην McKinsey το 2008 και έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών στην Ελλάδα, την υπόλοιπη Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τις ΗΠΑ στους τομείς της ενέργειας, του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, των μετάλλων, των βασικών υλικών και άλλων βιομηχανικών τομέων σε μετασχηματισμούς μεγάλης κλίμακας. Διαθέτει ιδιαίτερη τεχνογνωσία στους τομείς της εταιρικής στρατηγικής, της βιωσιμότητας και της τεχνολογικής ενδυνάμωσης των επιχειρήσεων.

Ο κ. Χαραλάμπους υπήρξε βασικό μέλος στο έργο οικονομικής ανάπτυξης της McKinsey «Greece 10 years ahead» και ηγήθηκε της προσπάθειας ανάπτυξης του «Net Zero Roadmap» για την Ελλάδα και την Κύπρο, σε συνεργασία με πολλούς θεσμούς. Έχει ηγηθεί, επίσης, διαφόρων pro-bono πρωτοβουλιών για την υποστήριξη της ενεργειακής μετάβασης και της επανεκπαίδευσης των νέων, σε συνεργασία με ενώσεις βιομηχανιών και ΜΚΟ στην Ελλάδα και αλλού. Κατέχει δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και MBA από το Harvard Business School.

Green Agenda Cyprus Summit

Σκοπός του Green Agenda Cyprus Summit που πραγματοποιείται για πρώτη φορά είναι η στήριξη της προσπάθειας στην Πράσινη Μετάβαση της Κύπρου, με στόχο να καταστεί η χώρα μας παράδειγμα οικολογικού τρόπου ζωής και βιώσιμης ανάπτυξης.

Στο συνέδριο “Green Agenda Cyprus Summit” θα παρευρεθούν και θα συζητήσουν οι ηγέτες της επιχειρηματικής κοινωνίας της χώρας, ενώ θα παρουσιάσουν, με στόχο να εμπνεύσουν τους παρευρισκόμενους, κορυφαίοι ομιλητές από τη διεθνή σκηνή. Σημαντική θα είναι η παρουσία της κυβέρνησης η οποία θα κληθεί να παρουσιάσει το όραμα και τις δράσεις της για την πράσινη μετάβαση. Στο επίκεντρο των συζητήσεων και παρουσιάσεων θα βρίσκονται οι κίνδυνοι από την κλιματική αλλαγή και η επίδρασή τους στην ανθρώπινη ζωή, στο τραπεζικό σύστημα, τη βιομηχανία, τα ακίνητα και τον ασφαλιστικό τομέα.

Η παραγωγή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η αποθήκευση και η βέλτιστη έξυπνη διανομή της, η χρηματοδότηση της πράσινης μετάβασης, η βιωσιμότητα και η εξέλιξη της αλυσίδας παραγωγής τροφίμων αλλά και η διαχείριση των αποβλήτων, όλα αυτά θα βρίσκονται στο επίκεντρο του “Green Agenda Cyprus Summit 2024”.

Το “Green Agenda Cyprus Summit” διεξάγεται στις 20 Μαΐου στο ξενοδοχείο Hilton με τη στήριξη της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου.Powered by Fameline Holding Group, Platinum Sponsors οι Τράπεζα Κύπρου, Ελληνική Τράπεζα, Eurobank, Alpha Bank, Astrobank , Gold Sponsors η EY, Dark Horse Cyta,Silver Partner ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, AUDI, Ιnvest Cyprus. Energy Partners Eunice Energy Group και ο όμιλος Green Energy.

To συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Για εισιτήρια www.ticketmaster.cy

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://www.digitalagendacy.com/

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση