Αθηνά Λοϊζίδου
Δροσερό γλυκό για όσους αγαπούν τα λεμόνια. Πανεύκολο και τέλειο επιδόρπιο μετά από ένα πλούσιο γεύμα.
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος για να παγώσει και να πήξει: 4 ώρες
Για 1 μεγάλο μπολ χωρητικότητας γύρω στο 1.2 λίτρα
ΥΛΙΚΑ:
300 ml ζεματιστό νερό
1½ φακελάκι ζελατίνη
750 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
200 γρ. ζάχαρη
75 γρ. (3 συσκευασίες) φρεσκο-στυμμένος κατεψυγμένος χυμός λεμονιού PAPAFiLiPOU
60 γρ. κρέμα γάλακτος
Διαβάστε την εκτέλεση στο Athena's Recipes.